Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

ben 1000 mesaj yazınca oldum favoriüye
Survivor'u konulardan saymıyorlardi diye galiba
Çokta ciddiydim eskiden. tek smile
bunlar
bazen denk geliyorum yorumlarıma, bu benmiydim diyorum
Senin baya geç olmuş o zaman, tek Survivor'a yazınca kaale almamışlar seni demek ki
Evet hatırlıyorum az çok o halini, hep derim forumda
bunun yakıştığı tek kişi destere, ondan başkası kullanmamalı bu ifadeyi

Reactions: Dosi
Şurda bile pop sevmediğin ortada ki ben sana muhteşem elektronik tavsiyeliyorum
Ah ben ahh

Kesinlikle kaale alınmama durumu olmuş
başka türlüsü akla gelmiyor çünkü

@destere
ne çok kavga ederdik onla, artık tam iyi olduk çok iyi anlaştık aktifsizliği başladi. Onun Helena'sının klip konusunu açtım bugün. Gelse keşke

Reactions: MasacRE
haha ifade eksikliği diyelim.
yahu ben yabancı pop ile büyümüş biriyim
Önyargılarınızı atın bir kenara atın ?
Yabancı popla büyümemiştirsin maruz kalmiştirsin
Poptan sonra kesin arabesk açıp arınıyordursun

Yabancı popla büyümemiştirsin maruz kalmiştirsin
Poptan sonra kesin arabesk açıp arınıyordursun
MTV vardı, hep o açıktı, haliyle bile isteye dinlerdim
Benim TR kanallarım yoktu bir kaç sene öncesine kadar. Babamın arabesk kasetleri vardı, ordan kaldı bende arabesk sevdası ama şu son senelerde dinlemiyorum arabesk

Reactions: Forumdash
cık cık cık 2005lerde bile türkiyeye internet yayıldı. Sizin isveçe ne zaman yayıldı
İnternette de mi geri kaldınız

cık cık cık 2005lerde bile türkiyeye internet yayıldı. Sizin isveçe ne zaman yayıldı
İnternette de mi geri kaldınız
internette başka alemlerdeydim. Müzik falan dinlemezdim orda
Msn vardı
birde bir kaç isveç sayfamız vardı, hepsi mazi oldu. Facebook geldi gitti eskiler

internette başka alemlerdeydim. Müzik falan dinlemezdim orda
Msn vardı
birde bir kaç isveç sayfamız vardı, hepsi mazi oldu. Facebook geldi gitti eskiler
Ne saçma şeydi msn yaa
Elalemi ekleyip saatlerce konusmalar. Cevap vermeyince titreşim yollamalar
Bi de müzik zevki kapiştirmaca vardi
İyi ki yol olmuş

Ne saçma şeydi msn yaa
Elalemi ekleyip saatlerce konusmalar. Cevap vermeyince titreşim yollamalar
Bi de müzik zevki kapiştirmaca vardi
İyi ki yol olmuş
Msn iyiydi ya. Baya güncelenmeleri oldu. Bir ara konuşmalar dosyaya kayıtolma durumuda olmuştu. Bunu herkes bilmezdi, bir arkadaş bende msne girebilirmiyim demişti tamam dedim. Tedirgindi. neyse bir süre yazısıp çıktı. Ben dosyayı açıp okumadan sildim. Sonra kıza dedim böyle bir durum var haberin olsun dedim. Korktu, tamam dedi artık başkalarının bilgisayarından girmem dedi. Ben hâla diyorum acaba bi gizliden okusamıydım diye

msnden bana kalan tek alışkanlık bu ? :S

Kısmet seneye açmak diyelim o zaman, hiç konu açma huyum yoktur genelde. Hep üşenirim.

Forumda olmayışın da arada uçurum olduğu için çok belli oluyor. Zaten şu ara paskalya ve etkinlik varken ay sonuna kadar aktif olacaksın sanırım.

Geçmiş olsun, bizde de yavaş yavaş hazırlıklar, indirimler, alışverişler, yumurtalar satılıyor. Bende fırsattan istinade bi' alışverişe çıkacağım zaten.

Maalesef çok erken uyanıyorum, hatta o yüzden nasıl erken uyuyorsun diye sormuştum. 5 buçukta uyanmak çok acımasızca ve haksızlık geliyor.
Ağustostan sonrs düzenim değişir umarım.

Evet ben de cok kullanırdım :S bunu
Burdaki karşiliği 😕

Heeey gidi günler hey. Beni bilenler neler demiş, bilmeyenler ise (sen) hiç bir şey dememiş işte.

Vay be şu mesajı atalı 3 yıl olmuş
Zaman su gibi akmış geçmiş bee
Yalnız iyi sıvamışım @MEnes ’i
Tabi ki sıvayacaksın, aksi düşünülebilir mi...

@MEnes

Etiketin olmamiş, yardım ettim. Evet siz eskiden beri birbirinizi sıvıyormuşsunuz

@MasacRE Menes'e ne hediye etmiş bende görünmüyor
kesin cıvıldak birşeylerdir
Sıva kardeşliği boşuna mı oluştu sanıyorsun. Bizim ruhlarımız buldu birbirini. En başından en sonuna kadar SIVA kültürünü yaşattık, yaşatmaya devam edeceğiz...

Olabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudur
Benim olduğum yerde LM her zaman konuşulur ve konuşulmaya devam edecektir.
@MasacRE yoldaşım AT gibi hediye vermiş, neyin ne olduğunu biliyor sonuçta.

Herkese ayrı ayrı SIVAMIŞSIN adaşım, sen bu alanda teksin, eşsizsin...

Reactions: MEnes and Dosi
etiket olmazsa burda garantiliyeyim
@Sherlock @DarkLegenD @MasacRE @xemrexxx @Doğu sende gör bari

Bu konuda konu sahibinden başkasını sıvamak yasaktır ?

Şimdi yine gerilere gidelim. Daha önce bunun sadece ve senle ben olan kısmını paylaşmıştım. Şimdi birde @DarkLegenD yararlansın geçmişten

Bu fotoda bir sürü detaylar gizli
kimisi yetki sahibi, kimi çaylak, kimisi yakın mesaj sayısi ama şimdi uçurum, kimisi nick değiştirmiş falanda filan
@MasacRE
Bu arada @Sherlock bey, bunu bir konudan buldum. Benim aldığım ekran resmi değil bilesin
zaten o zamanlarimda mobil ile girmezdim
2016 senesine ait diyede kayıtlara geçirelim bunu @xemrexxx

Ben kendimi her yerde sıvarım, hele sen yabancı mısın sanki.
Burada kendimi sıvamakta sakınca görmüyorum.
Ama seni de sıvayacağım hediyelerimle geldiğimde, merak etme.

Moderatör, heey gidi hey... Doğuştan yönetici olarak 2 ayda elde ettiğim rütbe. Aslında forumu bile ele geçirirdim o gazla ama canım istemedi.
Mesaj sayısı ise 3 yılda nerdeeen nereye. Ben 6000 yazdım sen 27 bin, ahahahahaha yuh yaaa...

uykusuzluk harbiden zormuş. Ben evdeydim diye düzenimi altüst ettim. gece gec yatmalar falan, birde burda cok vakit gecirmekten baş ve göz ağrısi oluştu
işe başlasaydımda eski düzenime kavuşsaydım

Sen ama bu duruma rağmen geç yatmaya devam ediyorsin sanki?Okul ne alemde? Daha çok varmı? Ben işi yakında bırkacağim. Uzun bir tatil ardında yeni iş düşünüyorum. Çabuk sıkılan biriyim. İş ortamınin değişmesi iyi geliyor bana hep
Tatilim uzun olacak çünkü Yılların verdiği yorgunluğu anca bir kaç ayda atlatırım

Reactions: kerem
hahhahaha,düşün o 3 yılin 1i anca tam aktifdim diyebiliriz
2017'de düzenli 1 hafta full aktifliğim olmamıştır
2018'de bi 3-4 ay düzenli aktiftim ama sonlarında yine yoktum
bu arada o mesaj sayısından 2 ay sonrasında 10.000 olmuştum
o sıralar çalışmıyordum pek ondan
ve Deniz konuşturuyordu

Reactions: MEnes
Senin aktif halinle mesaj yazmanla benim aktif halimle mesaj yazmam arasında çoook fark var.
Aradaki farkın açıklaması bundan başkası olamaz.