Bilmez miyim, anlayana işte kankaDeğer verdiklerimi sahiplenirim ben her zaman knk bilirisn.![]()
Bilmez miyim, anlayana işte kankaDeğer verdiklerimi sahiplenirim ben her zaman knk bilirisn.![]()
Malum zat gelmeden yat hemen![]()
Evet @Harunnn60 kayışları koparmasın gece gece diye isim vermedimSahipleniyor seni işte abisi![]()
Sorma sorma
Sorma sorma1-2 gün birbirimizi görmeyince boşluğa düşüyoruz
![]()
![]()
@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden
Sorma sorma1-2 gün birbirimizi görmeyince boşluğa düşüyoruz
![]()
![]()
Aynen öyle sen gidince @destere yle tek kalacak@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden![]()
![]()
@kerem
E tabi kayınbirader ve enişte olarak kol kola gezmeyecekler canım, adettendir@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden![]()
![]()
@kerem
E tabi kayınbirader ve enişte olarak kol kola gezmeyecekler canım, adettendir![]()
@xemrexxx de @destere yüzünden düşman oldu bana onları ayırdım diye
Kara kedi gibi girmişsin aralarına o zaman@xemrexxx de @destere yüzünden düşman oldu bana onları ayırdım diye@Harunnn60 da aynı sebepten yanı destereyi benden kendilerine almak istiyorlar
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet biraz öyle oldu sanırımKara kedi gibi girmişsin aralarına o zaman![]()
![]()
Sen de yardımcı ol o zaman biraz onlaraHahah Aaa evet biraz öyle oldu sanırım![]()
![]()
![]()
Şimdi ben @destere i bıraksam @Harunnn60 @xemrexxx oyuncak ayı çekiştirir gibi hayır benim olucak diye çocuğu ortadan ikiye parçalarlarSen de yardımcı ol o zaman biraz onlara![]()
![]()
Orası da doğru gerçi düzelmez artık bu durumŞimdi ben @destere i bıraksam @Harunnn60 @xemrexxx oyuncak ayı çekiştirir gibi hayır benim olucak diye çocuğu ortadan ikiye parçalarlar![]()
![]()
Oyüzden bende kalması iyidir şuan![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet yine gelmeyecek belliOrası da doğru gerçi düzelmez artık bu durum![]()
![]()
Sabaha karşı gelirHahah Aaa evet yine gelmeyecek belli
Bu arada 1-2 gündür geceleri yoktun sohbetini özletme :![]()
eskicilik dışında ne işin varSabaha karşı gelirevet işlerim vardı erken uyudum o yüzden bazen oluyor öyle şeyler
![]()
Eskicilikle uğraşıyorum işte bazen işler yoğun oluyoreskicilik dışında ne işin var![]()
![]()
![]()
Ek işleremi meraks ardın yoksa utanma söyleEskicilikle uğraşıyorum işte bazen işler yoğun oluyor![]()
![]()
Yok ya ne alakası var başka işe ihtiyacım yokEk işleremi meraks ardın yoksa utanma söyle![]()
![]()
![]()
Sen Soygun dizisinide bitirdin bu arada yeni dizi önerelim sanaYok ya ne alakası var başka işe ihtiyacım yok![]()
![]()