Sadece 1 gün denk geldim
@Çiğdem- dışında senle de mi uğraşıyor reyiz E çocuk napsın günlük rutin haline getirmiş, diploma çıkartacak hatta
@eskici ile aslında arası iyi ona dokunmuyor ama dokunmasını istiyor olabilirBir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bize birde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan
Benimle de baya uğraşıyordu bir ara reyiz ama ben arada kaybolduğum için kurtuluyordum sen geldiğin zaman da ben kayıplardaydım zatenSadece 1 gün denk geldim
@Çiğdem- dışında senle de mi uğraşıyor reyiz E çocuk napsın günlük rutin haline getirmiş, diploma çıkartacak hatta
Nasıl dokunmuyor be@eskici ile aslında arası iyi ona dokunmuyor ama dokunmasını istiyor olabilir
@eskici ile aslında arası iyi ona dokunmuyor ama dokunmasını istiyor olabilir
Siz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayımBenimle de baya uğraşıyordu bir ara reyiz ama ben arada kaybolduğum için kurtuluyordum sen geldiğin zaman da ben kayıplardaydım zaten
@gözlemci kankam sağolsun beni de kurtardı tabi biraz
@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱Siz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayım
Hadi sende yat artık@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱
Siz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayım
Bizim konuşmalarımızı okuyup yarın için hazırlık yapıyor olabilir@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱
Çocuk öcüyüm diyor işte @eskici@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱
Bizim konuşmalarımızı okuyup yarın için hazırlık yapıyor olabilir
Hadi sende yat artık
Abim @Harunnn60 kızmaya başladı yine yatın diyeSiz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayım
@Harunnn60 diyorsa vardır birşey, gece gece forum dışarısı kadar tehlikeli herhaldeAbim @Harunnn60 kızmaya başladı yine yatın diye
Yok canım niye kıskanıyım yine yaşını küçültmüş galiba onu merak ettimKıskandın mı
@Harunnn60 diyorsa vardır birşey, gece gece forum dışarısı kadar tehlikeli herhalde
Kıskandın mı
Birazdan malum kişi gelir belki diye o ihtimale karşın uyutmaya çalısıyor benceŞimdi de abin mi oldu @Harunnn60
Malum kişi @destere miBirazdan malum kişi gelir belki diye o ihtimale karşın uyutmaya çalısıyor bence
Malum zat gelmeden yat hemenBirazdan malum kişi gelir belki diye o ihtimale karşın uyutmaya çalısıyor bence
Sahipleniyor seni işte abisiBirazdan malum kişi gelir belki diye o ihtimale karşın uyutmaya çalısıyor bence
Değer verdiklerimi sahiplenirim ben her zaman knk bilirisn.Sahipleniyor seni işte abisi