cahal türkiyeyle kriz bile çıkarttı dizi sen anca oğlan memelerini izle .ss hadi çüz
Benim Aklıma Acunun survivoru gibi bir eşy geldiKendisi gibi tuhaf bir şeydir işte![]()
![]()
cahal türkiyeyle kriz bile çıkarttı dizi sen anca oğlan memelerini izle .ss hadi çüz
Benim Aklıma Acunun survivoru gibi bir eşy geldiKendisi gibi tuhaf bir şeydir işte![]()
![]()
@xemrexxx göründüğü "ka" reelde komik ve atılgan biri değil tab2. Reelde uslu ve naif çocuğu oynuyor e içindeki gerçekleri de buraya dökmek gerekiyor tabi![]()
Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx
@kerem reyiz bu melunun sonunu getirsin de kurtulalımAlamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx![]()
![]()
@Harunnn60 @gözlemci
Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben![]()
![]()
![]()
@xemrexxx düşmanım değil tam tersi gerçekten sevilecek nadir üyelerden biri, sorgu odasında da söylemiştim zaten bunları ona.Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx![]()
![]()
@Harunnn60 @gözlemci
Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben![]()
![]()
![]()
Ahahahaah niye başına bela alsın ki
Ahahahaah niye başına bela alsın ki![]()
![]()
Sosyoloji okuyormuş ona bedeva deney@xemrexxx düşmanım değil tam tersi gerçekten sevilecek nadir üyelerden biri, sorgu odasında da söylemiştim zaten bunları ona.
Dış görüntüsünü bilemem ama fırlama tipler genelde kendi içlerinde çok farklı insanlar olabiliyor. 2 yıl psikoloji okuyan biri söylüyor bunları sana. Çoğu zaman en komikler aslında en yalnız ve en hüzünlüler olabiliyor ama Emreyi bilemem tabi![]()
Çocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.
Emre'den deney mi olur ayollSosyoloji okuyormuş ona bedeva deneyAlırmısın Emreyi Alamanyaya kerem
![]()
Günüme gün katar valla, seve seveSosyoloji okuyormuş ona bedeva deneyAlırmısın Emreyi Alamanyaya kerem
![]()
Fazla durmasın tabi ama bir süre uzak kalsa iyi olur aslında reyizÇocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.![]()
Emre'den deney mi olur ayoll![]()
![]()
Ama oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyorÇocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.![]()
Çocuk bu hafta ilk kez giriyor zaten reyizFazla durmasın tabi ama bir süre uzak kalsa iyi olur aslında reyiz![]()
![]()
Oraya gidince uğraşacak başka birilerini bulur bu melunAma oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyor
![]()
![]()
![]()
E yağmur ormanları yada yahşi batı'ya gitsin o zamanAma oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyor
![]()
![]()
![]()
Oraya gidince uğraşacak başka birilerini bulur bu melun![]()
![]()
kerem uğraşsın dursun haklısın aslında @eskiciE yağmur ormanları yada yahşi batı'ya gitsin o zamanYabani hauvanlarla mutlu mesut geçinsin
![]()
Bir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bizeÇocuk bu hafta ilk kez giriyor zaten reyizNe kadar kaybolsun?
Sadece 1 gün denk geldimBir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bizebirde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan
![]()
![]()