Kanka ben yokken beni savun kesin ben gidince o devam eder arkamdanKankam yapmaz öyle şeyler yine uydurmaya başladın
İsmi neydi o konunun o kadar saçma birşeydi ki unutmuşumŞu @xemrexxx nin tüm forumu etiketlediği senin açmış olduğun konu
Devam ediyor zaten kanka ama ben izin vermiyorumKanka ben yokken beni savun kesin ben gidince o devam eder arkamdan
İsmi neydi o konunun o kadar saçma birşeydi ki unutmuşum
Ne bileyim ismi neydi. Dünden beri konuların içeriği ne, kimin konusu kim ne yazmış bilmeden o konudan bu konuya savruluyorumKanka ben yokken beni savun kesin ben gidince o devam eder arkamdan
İsmi neydi o konunun o kadar saçma birşeydi ki unutmuşum
Gidiyorum ama döndüğümde hesabını sorarımGidebilirsin gönül rahatlığı ile @gözlemci
Senin de işin zor tabi olanca etiket olunca bende de ortalık karıştıNe bileyim ismi neydi. Dünden beri konuların içeriği ne, kimin konusu kim ne yazmış bilmeden o konudan bu konuya savruluyorum
Gidiyorum ama döndüğümde hesabını sorarım
Sen hele bir git dönünce kim kaldıysa onlada kalanımızı sen çekiştirmeye devam edersinYine başladı tokat şovlarına melun
şuan 6. sayfadayım yani nerden baksan 120 bildirim kalmış.Gidiyorum ama döndüğümde hesabını sorarım
Senin de işin zor tabi olanca etiket olunca bende de ortalık karıştı
Tedbir almak lazım bu meluna karşıSen hele bir git dönünce kim kaldıysa onlada kalanımızı sen çekiştirmeye devam edersin
Aaa Cumadan @xemrexxx böyle başladı şu 2 gün Allah hepimizi korusun
Doya doya kullanmak istiyor günlerini kanka@xemrexxx bu gece peşimizi bırakmıyor mesaisi uzun sürecek galiba
Hoşt meluna bak git de kurtulalım biraz beay cır cır bu ne yav tüm gün evde oturup anca yiyip içip şapıp yani foruma mesaj yazan @destere yi geçtiniz neyse ben designated survivor izlemeye gidiyom siz @eskici melunuyla takılın
Ekli dosyayı görüntüle 58644
designated survivor ne be @eskici @gözlemciay cır cır bu ne yav tüm gün evde oturup anca yiyip içip şapıp yani foruma mesaj yazan @destere yi geçtiniz neyse ben designated survivor izlemeye gidiyom siz @eskici melunuyla takılın
Tısladı ama yılanın başına vurunca geri kaçtı keşke yılanın başını bebekken ezseymişiz
Neyse sayılı gün çabuk geçer kankaDoya doya kullanmak istiyor günlerini kanka
Bize laf atana bak Tüm hafta içinde tutuyorsun cuma dan gelip Cumamızı da zehir ediyorsun Elemini kederini kusuyorsunay cır cır bu ne yav tüm gün evde oturup anca yiyip içip şapıp yani foruma mesaj yazan @destere yi geçtiniz neyse ben designated survivor izlemeye gidiyom siz @eskici melunuyla takılın
cahal türkiyeyle kriz bile çıkarttı dizi sen anca oğlan memelerini izle .ss hadi çüz
Kendisi gibi tuhaf bir şeydir işte