Komşu Çocuğu vs Ben

Sadece 1 gün denk geldim :A
@Çiğdem- dışında senle de mi uğraşıyor reyiz :A E çocuk napsın günlük rutin haline getirmiş, diploma çıkartacak hatta :A
Bir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bize :A birde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan :A :F
@eskici ile aslında arası iyi ona dokunmuyor ama dokunmasını istiyor olabilir :A :A :A

Sadece 1 gün denk geldim :A
@Çiğdem- dışında senle de mi uğraşıyor reyiz :A E çocuk napsın günlük rutin haline getirmiş, diploma çıkartacak hatta :A
Benimle de baya uğraşıyordu bir ara reyiz ama ben arada kaybolduğum için kurtuluyordum sen geldiğin zaman da ben kayıplardaydım zaten :A :A

@eskici ile aslında arası iyi ona dokunmuyor ama dokunmasını istiyor olabilir :A :A :A
Nasıl dokunmuyor be :A :A

Benimle de baya uğraşıyordu bir ara reyiz ama ben arada kaybolduğum için kurtuluyordum sen geldiğin zaman da ben kayıplardaydım zaten :A :A

Nasıl dokunmuyor be :A :A
Bu son dönemlerden bahsediyorum kankan @gözlemci @xemrexxx in işine gelen konular açınca size dokunmayı bu aralar kesti taktik icabı tabi :A :A :A @kerem

Siz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık :A:A Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayım :Z:A

@gözlemci kankam sağolsun beni de kurtardı tabi biraz :A :A
Siz, @Harunnn60 @destere ve @gözlemci bir örgüt kurun o zaman. Emre'nin hazin sonunu birlikte plânlarsınız artık :A:A Lgbt'liler de çok çekti onları da yanınıza alın, bende çekirdeğimi alıp koltuğa oturayım :Z:A
@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i :A Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱

@Harunnn60 Zaten kara listesine eklemişti @xemrexxx i :A Aaa bu arada bu yer cücesi gitmemiş galiba yılan gibi sızıp burada bizimi gözetliyor 😱😱😱
Bizim konuşmalarımızı okuyup yarın için hazırlık yapıyor olabilir :A :A

Bizim konuşmalarımızı okuyup yarın için hazırlık yapıyor olabilir :A :A
Hadi sende yat artık :A
Abim @Harunnn60 kızmaya başladı yine yatın diye :A :A :A