Evet sanki orjinali daha komik gibi.Fragmanı izledin mi ev altında pastane olması falan aynı.
Neyse ki bu dizi 50 küsür bölüm sürmüş orijinali bitince sapma derdi olmaz.
![]()
Evet sanki orjinali daha komik gibi.Fragmanı izledin mi ev altında pastane olması falan aynı.
Neyse ki bu dizi 50 küsür bölüm sürmüş orijinali bitince sapma derdi olmaz.
![]()
Bizimki iyi çok karikatürize etmiş onlar.Evet sanki orjinali daha komik gibi.Çöp kutusuna kafa sokmalar, hemşirelerin bakışları falan.
![]()
Kocamın Ailesi'nin en iyisi kesinlikle Pelin.Bizimki iyi çok karikatürize etmiş onlar.![]()
Bazı söylediklerini anlamıyorum ama ben.Kocamın Ailesi'nin en iyisi kesinlikle Pelin.Orjinalinde de var mı acaba?
![]()
Ben de ama geçen bölüm bilgisayar başındayken çaktırma demesi ve göz kırpması süperdi.Bazı söylediklerini anlamıyorum ama ben.![]()
Helal olsun.
Mia cidden çok rahat duvar deseni bile aynı.Helal olsun.O zaman bence sadece dış çekim olarak kullanıyorlar o apartmanı.
Zafer'lerinde platodur sadece balkonunu kullanıyorlar.
![]()
Yalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.Mia cidden çok rahat duvar deseni bile aynı.sandalyeler, arkadaki ördekli bölme.
![]()
Görsel hafızam iyidir.Yalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.![]()
Eeeeh sabahtan aksama kadar bu dizi var bende ezberledim platosunuYalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.![]()
Insallah tutar dizi ben en iddialisi olarak görmustum ruhumun aynasiniEn çok Ruhumun Aynası'nın tekrarı yayınlandı pek iyi gitmediler ama.Gerçi ilk 2 gece tekrarı çok iyi share almıştı.
![]()
O sever komedileri o yuzden sponsor olmustue o degilde insallah Selen seyven diziyi birakmaz gözunden sonraUğur Derin Dondurucu sponsor olmuş.![]()
Bir şey olmaz başka kimse başrol vermez Mia'dan.O sever komedileri o yuzden sponsor olmustue o degilde insallah Selen seyven diziyi birakmaz gözunden sonra![]()
Verirler bence deme oyle dizileri hep tutmus Avrupa avrupa 3 sezon surdu mesela trtye gore iyiydi bölumleriBir şey olmaz başka kimse başrol vermez Mia'dan.![]()
Orada evin kızıydı evlenip ayrı eve çıkınca düştü reytingler rolü artınca.Verirler bence deme oyle dizileri hep tutmus Avrupa avrupa 3 sezon surdu mesela trtye gore iyiydi bölumleri![]()
YaOrada evin kızıydı evlenip ayrı eve çıkınca düştü reytingler rolü artınca.![]()