NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Aynen gözü kulağı bahane edip bozmasın düzenini. :A
Deme oyle be aa gayet guzel yetenekli bi oyuncu eger gecmiste iyi projelere imza atsaydi beren gibi olurdu Rojdam gibi kadin rojdamda yanlis projeler secmisti melekler korusundan sonra elde var hayat sonra alev alev :(
Ama dizisi tutsunda gerisi onemli degil isterse Limon filmde oynasin :)

İlk iki bölüm müsamere gibiydi renklerde kötüydü düzelmiş hafif daha dizimsi olmuş ama dizinin en doğal oyuncusu bence ufak kız. Sözleri ezberle se bence bayağı super olur. Tabi yanlış diyaloglar da yazıyorlar kıza daha iyi diyaloglar yazsa sözleri de düzelir.

Bu bölümde denk geldiği masadaki yemek sahnesi iyiydi dizide büyüklerde rol yapildigini gördük)))

Güzel yapmışlar yeni gördüm. :A

905835_714710841934521_4243266467204536234_o.jpg

Dizinin ilk bölümü çok kötüyken şuan yakaladığı doğallık takdire şayan cidden. Bölüm başından beri hiç sıkılmadım, gerçekten ilk bölüm için söylediklerimi geri alıyorum :A

Şu an izliyorum güzel dizi:X

Yeşim'in rolü yine çok gerilerde :T: Bu kadını kullanamıyorlar :bağır: cüzdan olayı haftaya kaldı galiba(b) Yeşim ortaliği velveleye verse bari:A

Bölüm çok güzeldi. Özellikle piknik sahneleri süperdi. :D Benim favorim Pelin de her zaman ki gibiydi. :D

Ama Pelin fragmanda ağlayınca çok üzüldüm. :(

Aslında ilk başlarda çok fena başlamasada gittikçe kendine bağlayan bir dizi oldu benim açımdan.
Özellikle dizinin son bölümü kaçırılmış olma ihtimalini birden gözümüze sokmaları ile beni benden aldı dizi. Şuanlık klişelerle dolu olsada beni kendine bağladı. Çünkü hala son bölümün son sahnesindeki etkiyle dolanıyorum.:D

Diziyi izledim ve yine çok iyi bölüm hazırlamış ekip.:D

Özellikle ağlamaklı sahnelerde hem oyuncular hem senarist büyük emek göstermiş ben bile zor tuttum yani.:T:

Ayşenil Şamlıoğlu'nu ayrıca yorumlayayım. Kadın oynamıyor yaşıyor resmen.:T Nasıl duygulandım nasıl anlatamam. Tekrar dödüğüm sahnelerin başında o geliyordu.

Tarık rolündeki oğlanda çok iyiydi bu bölüm. Adam kaçırıldığını öğrendi ve gerçekten hissettirdi oda.

Dizinin dram yönü çok kuvvetli ve senaristte iyi ballandırıyor. Tebrikler.

Bu bölümün finali çok iyiydi yine ama öğrenilmez mutemelen. Pelin'im zeka manyağı belki o çıkarır Tarık'ın Engin olduğunu.:F

Bu arada Şeniz büyük ayıp etti. Nasıl oynadı kadın ben nasıl çakamadım büyük anlamsızlık.:(