Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerdeOff tek başıma izliyorum resmen. @halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
@ozgur2113 @Billy Kane siz izliyormusunuz.
Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerdeOff tek başıma izliyorum resmen. @halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
Konunun varlığından bihaberdardım ben de varım artıkVah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerde
Buğra gitti konuyu haftalık bende başka uplatan kalmadı. Artık Butuhan var biraz daha destekci topalrız. 2. Survivor konusu oluştururum ben burada.Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerde
Off tek başıma izliyorum resmen. @halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
İzliyorum her hafta hatta tekrarları bile ama kimse yazmıyor diye ben de yazmıyordum.
Sen izliyorsan yazmam.Bundan sonra yazıyoruz. Millet izlemiyor sanıyor kimse. Tam destek Full destek.
Sen izliyorsan yazmam.
Kiraz Mevsimi'ni de izliyor musun.Neden.ss Bir ortak dizimiz çıkmış bence onur duymalısın.
Hem burada güzel yorum atarsan başka yerde fazla gönderme yapmam sana.
Kiraz Mevsimi'ni de izliyor musun.
Sırf göndermelerin için yorum yapacam.
Karadayı'mı da izlesen bağlanırsın.Yok sadece bunu izliyorum birde Gültepe var, Reaksiyon ile Hicran'ıda bekliyorum.
Aynen göndermelerimden kurtulmak için iyi geçinmen lazım.
Karadayı'mı da izlesen bağlanırsın.
Kenan için izlenir asıl.Kenan olmasaydı izlerdim belki.
😱 De get kıskanç.ss
Gine ne diyon
Gine ne diyon
Öyle göz attım sadece 😳Aşağıda bu konuyu görüntelediğin yazıyorduda. Ona nisbeten dedim. Özgür anladı.
Öyle göz attım sadece 😳
Yok lo hiç Kenan lafını bile görmedim dememkki hissettimKenan lafı geçince daldın gitti tabi.