Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerdeOff tek başıma izliyorum resmen.@halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
@ozgur2113 @Billy Kane siz izliyormusunuz.![]()
Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerdeOff tek başıma izliyorum resmen.@halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
Konunun varlığından bihaberdardım ben de varım artıkVah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerde![]()
Buğra gitti konuyu haftalık bende başka uplatan kalmadı.Vah garibim tek başına kalmış ıssız yerlerde![]()
Off tek başıma izliyorum resmen.@halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
İzliyorum her hafta hatta tekrarları bile ama kimse yazmıyor diye ben de yazmıyordum.![]()
Sen izliyorsan yazmam.Bundan sonra yazıyoruz. Millet izlemiyor sanıyor kimse.Tam destek Full destek.
![]()
Sen izliyorsan yazmam.![]()
Kiraz Mevsimi'ni de izliyor musun.Neden.ss Bir ortak dizimiz çıkmış bence onur duymalısın.
Hem burada güzel yorum atarsan başka yerde fazla gönderme yapmam sana.![]()
Kiraz Mevsimi'ni de izliyor musun.
Sırf göndermelerin için yorum yapacam.![]()
Karadayı'mı da izlesen bağlanırsın.Yok sadece bunu izliyorum birde Gültepe var, Reaksiyon ile Hicran'ıda bekliyorum.
Aynen göndermelerimden kurtulmak için iyi geçinmen lazım.![]()
Karadayı'mı da izlesen bağlanırsın.![]()
Kenan için izlenir asıl.Kenan olmasaydı izlerdim belki.![]()
😱 De get kıskanç.ss
Gine ne diyon
Gine ne diyon![]()
Öyle göz attım sadece 😳Aşağıda bu konuyu görüntelediğin yazıyorduda. Ona nisbeten dedim.Özgür anladı.
![]()
Öyle göz attım sadece 😳
Yok lo hiç Kenan lafını bile görmedim dememkki hissettimKenan lafı geçince daldın gitti tabi.![]()