Ice_Cool_23
Favori Üye
Aramızda Kalsın bize Rakip olamaz.. Reytinglerini bile gördükKonuyu canlı tutmamız lazım. Aramızda Kalsın ekibi çok dişli. Bu konu en az sozon sonuna 100 sayfa olmalı.
Aramızda Kalsın bize Rakip olamaz.. Reytinglerini bile gördükKonuyu canlı tutmamız lazım. Aramızda Kalsın ekibi çok dişli. Bu konu en az sozon sonuna 100 sayfa olmalı.
Aramızda Kalsın bize Rakip olamaz.. Reytinglerini bile gördük
Elbette yazacağım TeşekkürlerBiz işleri sıkı tutalım. Konuyu tek uplatan ben olmayayım yani. Bölüm sonunda yazarsan çok sevinirim.
İzliyorumda gelecek haftadan itibaren netten izlicem.Off tek başıma izliyorum resmen. @halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
@ozgur2113 @Billy Kane siz izliyormusunuz.
İzliyorumda gelecek haftadan itibaren netten izlicem.
Ekibi topla haftaya yorumlaşırız.Yorum yap o zaman üşengeç.
Ekibi topla haftaya yorumlaşırız.
Sözüm vardı yazayım. Bölümü yine gününde izledim ama nedense tv başındayken yorum yapamıyorum.Bu bölümün özeti kesinlikle Ayşenil Şamlıoğlu. Kadıncaz oynamamış yaşamış resmen. Her sahnesi içime işledi. Özellikle Tülay'ın aldatıldığını öğrendiğinde ve Hakan'ı döverken yıktı geçti beni.
Ve bölümün sonu çok güzeldi. Hep diyorum bu dizinin hüzünlü kısmı beni çekiyor diye yine öyle oldu. Yonca elbet kurtulacak ama çok riskli bir oalya girildi. Tarık zor zamanlarda dolanacak.
Bölümler git gide güzelleşiyor. Merakla bekliyoruz.
Sözüm vardı yazayım. Bölümü yine gününde izledim ama nedense tv başındayken yorum yapamıyorum.
Neyse uzatmayayım, direk bölüm yorumuma geleyim.
Ayşenil Şamlıoğlu kesinlikle çok ama çok iyi bir oyuncu. Daha önce Çakıl Taşları ve Medcezir'de de çok beğenmiştim ama burada resmen döktürüyor. Hakan'a tokat attığı sahne, kızını koruduğu sahneler kesinlikle çok iyiydi. Ha bir de rüya sahnesi vardı orada da çok iyiydi.
Hakan diyince, Fulden yüzünü tırmaladığında çok sevindim. Ömrümde böyle itici bir karakter görmedim ben.
Şu sahte Engin'i sevemedim bir türlü. Bir de her bölüm sahnesi artıyor sanki. 😡 Bir an önce dolandırıcı olduğu ortaya çıksın.
Yonca'nın hamile olmadığını en başından beri tahmin ediyordum ama aileye bir bebek gelse çok güzel olurdu, tadından yenmezdi. Son sahnede de gerçeği öğrendik. Yonca hastaymış. Beni etkileyen bir bölüm oldu. Tüm ekibin eline sağlık.
Bu arada Mukadder Hakan'a bana anne deme diyince aklıma Bana Artık Hicran De geldi. Bu da küçük bir not olsun.
Ben diziyi izlemiyorum
Yorum yapmışım sadece fragmanalrı ekledimKonuya yorum yapmışsın ama.
Yorum yapmışım sadece fragmanalrı ekledim
Polat ve Amonu kimse deviremezHııı. Ben konuya kimler yorum yapmış diye baktım ve seni görüncede ekledim. İşte bu fragmanla Vadi'yi Ab'de devirecek.