NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Bölüm yine süpper oalcak gibi.:Z

Yonca'nın çocuk derdide hiç çekilmez şimdi.:F Tarık'a yazık.:A

Büyük kızın aldatıldığını aile öğreniyor. Çetrefilli oalcak anlaşılan.:Z

Rüya müya ama çok güzel sahneydi bee.:T Hem duygulandırdı hem düşünüdürdü.

Yonca cidden Hamile.:Z

Ayşenil Şamlıoğlu sen ne güzel bir oyuncusun yaw.:(

Ahaha çok şahaneymiş Sonuç sahnesi.:F

Son düzenleme:
Bu dizinin dramını çok seviyorum.:( Ayşenil Şamlıoğlu varya nasıl yıkıp geçti.:(

Mervelere dikkat edicez.:F Güzel sahnelerdendi.

Bu Hakan kadar değişikinide görmedim. Dinsizin İmansızı resmen.😱 Tülay ayrı salak Fulden bam başka zaten.:(

Son düzenleme:
Bu bölümün özeti kesinlikle Ayşenil Şamlıoğlu. Kadıncaz oynamamış yaşamış resmen. Her sahnesi içime işledi. Özellikle Tülay'ın aldatıldığını öğrendiğinde ve Hakan'ı döverken yıktı geçti beni.

Ve bölümün sonu çok güzeldi. Hep diyorum bu dizinin hüzünlü kısmı beni çekiyor diye yine öyle oldu. Yonca elbet kurtulacak ama çok riskli bir oalya girildi. Tarık zor zamanlarda dolanacak.

Bölümler git gide güzelleşiyor. Merakla bekliyoruz.:D

Bu bölümün özeti kesinlikle Ayşenil Şamlıoğlu. Kadıncaz oynamamış yaşamış resmen. Her sahnesi içime işledi. Özellikle Tülay'ın aldatıldığını öğrendiğinde ve Hakan'ı döverken yıktı geçti beni.

Ve bölümün sonu çok güzeldi. Hep diyorum bu dizinin hüzünlü kısmı beni çekiyor diye yine öyle oldu. Yonca elbet kurtulacak ama çok riskli bir oalya girildi. Tarık zor zamanlarda dolanacak.

Bölümler git gide güzelleşiyor. Merakla bekliyoruz.:D
Sözüm vardı yazayım. :D Bölümü yine gününde izledim ama nedense tv başındayken yorum yapamıyorum. :F

Neyse uzatmayayım, direk bölüm yorumuma geleyim. :D

Ayşenil Şamlıoğlu kesinlikle çok ama çok iyi bir oyuncu. Daha önce Çakıl Taşları ve Medcezir'de de çok beğenmiştim ama burada resmen döktürüyor. Hakan'a tokat attığı sahne, kızını koruduğu sahneler kesinlikle çok iyiydi. Ha bir de rüya sahnesi vardı orada da çok iyiydi.

Hakan diyince, Fulden yüzünü tırmaladığında çok sevindim. :Z Ömrümde böyle itici bir karakter görmedim ben. :D

Şu sahte Engin'i sevemedim bir türlü. Bir de her bölüm sahnesi artıyor sanki. 😡 Bir an önce dolandırıcı olduğu ortaya çıksın. :A

Yonca'nın hamile olmadığını en başından beri tahmin ediyordum ama aileye bir bebek gelse çok güzel olurdu, tadından yenmezdi. :D Son sahnede de gerçeği öğrendik. Yonca hastaymış. Beni etkileyen bir bölüm oldu. Tüm ekibin eline sağlık. :D

Bu arada Mukadder Hakan'a bana anne deme diyince aklıma Bana Artık Hicran De geldi. :F Bu da küçük bir not olsun. :A

Sözüm vardı yazayım. :D Bölümü yine gününde izledim ama nedense tv başındayken yorum yapamıyorum. :F

Neyse uzatmayayım, direk bölüm yorumuma geleyim. :D

Ayşenil Şamlıoğlu kesinlikle çok ama çok iyi bir oyuncu. Daha önce Çakıl Taşları ve Medcezir'de de çok beğenmiştim ama burada resmen döktürüyor. Hakan'a tokat attığı sahne, kızını koruduğu sahneler kesinlikle çok iyiydi. Ha bir de rüya sahnesi vardı orada da çok iyiydi.

Hakan diyince, Fulden yüzünü tırmaladığında çok sevindim. :Z Ömrümde böyle itici bir karakter görmedim ben. :D

Şu sahte Engin'i sevemedim bir türlü. Bir de her bölüm sahnesi artıyor sanki. 😡 Bir an önce dolandırıcı olduğu ortaya çıksın. :A

Yonca'nın hamile olmadığını en başından beri tahmin ediyordum ama aileye bir bebek gelse çok güzel olurdu, tadından yenmezdi. :D Son sahnede de gerçeği öğrendik. Yonca hastaymış. Beni etkileyen bir bölüm oldu. Tüm ekibin eline sağlık. :D

Bu arada Mukadder Hakan'a bana anne deme diyince aklıma Bana Artık Hicran De geldi. :F Bu da küçük bir not olsun. :A

Burdada bana söz düşüyor. :D

Ben Şu Yonca olayına müthiş takıldım. Dizinin senaryosunu ben bu nedenle seviyorum. Şaşırtıyor. Şaşırtmada öyle basit değil derinden.
Mesela Şeniz'in kaçıran kadın olacağını hiç tahmin edemezdim ama bir anda öyle bir şeyler çıktı.
Yine Yonca'nın olay. tamam hamile değil gibi duruyordu zaten ama böyle büyük bir hastalığa dönüşeceği. Sonra göz yaşları ile biteceği sıradanı ortadan kaldırıyor dizde.
Senaristin eline meğine sağlık.:D