Ice_Cool_23
Favori Üye
Teşekkürler.. başlayayım mı yorumlara@MelankoliK buradan yaabilirsin yorumları.![]()
Bakalım bu aksam neler olacak
@sokak sanati al sana bir izleyici daha.![]()
Sende mi izliyosun.😱
Sen bıraktın niye geliyorsun bu konuya.![]()
Benim yerime Harun geldi onu haber vermek için şey ettim.Bida gelmicem zaten ne haliniz varsa görün.
![]()
Günahkar'ı izlicek misin?
@sokak sanati al sana bir izleyici daha.![]()
Sende mi izliyosun.😱
Sen bıraktın niye geliyorsun bu konuya.![]()
Ben yazdan beri izliyorum, cok güzel bir dizi tam aile ile izlenebilecek bir diziBenim yerime Harun geldi onu haber vermek için şey ettim.Bida gelmicem zaten ne haliniz varsa görün.
![]()
Ben yazdan beri izliyorum, cok güzel bir dizi tam aile ile izlenebilecek bir dizi)))
Günahkar'ı izlicek misin?
Beni kaybettiğine pişman olucaksın görürsün.Günahkar'da döktürücem tek bile olsam.
![]()
Hazal'ım mı?Yorum niye yapmıyorsun peki.
Ben izleyeceğim Seçkin ve Hazal'ım için.Gülcan bozuyor ama kadroyu sevdim. Mabule'nin de bir albenisi var bende. Az da olsa.
![]()
Hazal'ım mı?Hazal'ı nerden tanıyon sen?
Öyle hayran oluncak bi tip değil bence.
![]()
Tip olarak Gülcan ezer geçer.Kalbim Seni Seçti'de aşık olmuştum ben ona.Yani Gülcan'dan daha sevilecek bir tipi var.
![]()
Tip olarak Gülcan ezer geçer.Sarışın olduğu için Seçkin'le uyumlu oldular. Hazal'ın o kadroda ne işi var anlamış değilim hemde Seçkin'e partner olarak.
Hiç yakışmıyorlar.
Hazal mı? Evet bencede.Kötü kızıda oynayamaz o şapşaloz.Neyse bekleyip görelim.
![]()
Kazma abla ahahahahaVe dizide babaaneyi çok seviyorum ( özellikle Kabir Kazması deyişini)
8.bölümü izledim.. bu Şehniz de bir şeyler var ama hadi bakalım ileriki bölümlerde göreceğiz ( Şu Yeşim Salkım'a niye kötü rol veriyorlar çok uyuz oluyor Huzur Sokağında da öyleydi 😡)Kazma abla ahahahaha