Bence dizi selensizde yoluna devam edebilir ))Selen gittiyse dizi bitmiştir. Fazla sürmez 😉
Bence dizi selensizde yoluna devam edebilir ))Selen gittiyse dizi bitmiştir. Fazla sürmez 😉
Etse bile eski oranlarını mumla ararBence dizi selensizde yoluna devam edebilir ))
Bence yerine güzel birisi gelirse süper olurEtse bile eski oranlarını mumla arar
Dur hele sende ne bırakması ))Fragmanda gösterildi tarıkın arkadaşının kardeşi
Bende 2-3 hafta bakarım aynı havayı vermezse bırakırım
Yarın izlemediğim son 2 bölümü izleyeceğim ve dizi benim için bitecek.Bence yerine güzel birisi gelirse süper olur
Dur hele sende ne bırakması ))
Yok canim sende kurt seyid yerine bunu izle daha iyi benceYarın izlemediğim son 2 bölümü izleyeceğim ve dizi benim için bitecek.
Hiçte bile Kurt Seyit ve Mürvet'imin yerini hiçbir dizi dolduramazYok canim sende kurt seyid yerine bunu izle daha iyi bence
Hemencik yoncayı unutur başkası ile evlenirse benim için biter ama bu da komedi dizisi yas tutacak yok bakıcaz iyi biri girerse devam role de uyarsa yok uymazsa dizi biterBence yerine güzel birisi gelirse süper olur
Bence yerine güzel birisi gelirse süper olur
Yarın izlemediğim son 2 bölümü izleyeceğim ve dizi benim için bitecek.
Misal ben bi daha bu diziyi izlemiycem kimsede izlettiremez dizi benim için bitmistir yarin bölümü izlerim ve dizi biter fragman komikmis dediklerine gore yani hemen unutcaklarHemencik yoncayı unutur başkası ile evlenirse benim için biter ama bu da komedi dizisi yas tutacak yok bakıcaz iyi biri girerse devam role de uyarsa yok uymazsa dizi biter
Yok artık ya hiç yakışacaklarını sanmıyorum. Gerçi Burak Fahriye'mden sonra kimseyle kolay kolay yakışmayacaktırMisal ben bi daha bu diziyi izlemiycem kimsede izlettiremez dizi benim için bitmistir yarin bölümü izlerim ve dizi biter fragman komikmis dediklerine gore yani hemen unutcaklar
Selensiz izlemem acaba selen Burak Ozcivitle partner mi olsa @xemrexxx
Yeterin ama sizde ha selenden daha iyisinimi bulcak burak gidipte taninmamis birinimi koycaklar yanınaYok artık ya hiç yakışacaklarını sanmıyorum. Gerçi Burak Fahriye'mden sonra kimseyle kolay kolay yakışmayacaktır
Malesef kötü olucak fragmandan anladığımız kadaryla ben genede bir şans tanıcam iyi giderse bakarım ama reytingler meraktan 2-3 hafta daha böyle gider ve sonra 3 lere kadar düşerMisal ben bi daha bu diziyi izlemiycem kimsede izlettiremez dizi benim için bitmistir yarin bölümü izlerim ve dizi biter fragman komikmis dediklerine gore yani hemen unutcaklar
Selensiz izlemem acaba selen Burak Ozcivitle partner mi olsa @xemrexxx
0 lara düşsün de bitsinMalesef kötü olucak fragmandan anladığımız kadaryla ben genede bir şans tanıcam iyi giderse bakarım ama reytingler meraktan 2-3 hafta daha böyle gider ve sonra 3 lere kadar düşer
Ya bir diziden başrol çıktımı o dizi biter bir tek lale devri çok iyi toparladı . umarım o da çıkarda dizi biter aynen yoncasız düşünemiyorum0 lara düşsün de bitsin
Bi ara basroldeki adamada ayrilcak deniliyodu oda ayrilirsa tam olur
Bende dusunemiyorum avruoa avrupadan beri seviyorum o kızıYa bir diziden başrol çıktımı o dizi biter bir tek lale devri çok iyi toparladı . umarım o da çıkarda dizi biter aynen yoncasız düşünemiyorum
Selen Soyder ?Selen Soyder kesin ayrıldı mı diziden 😱