NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Bence yerine güzel birisi gelirse süper olur

Dur hele sende ne bırakması :)))

Yarın izlemediğim son 2 bölümü izleyeceğim ve dizi benim için bitecek. :)

Hemencik yoncayı unutur başkası ile evlenirse benim için biter ama bu da komedi dizisi yas tutacak yok :( bakıcaz iyi biri girerse devam role de uyarsa yok uymazsa dizi biter
Misal ben bi daha bu diziyi izlemiycem kimsede izlettiremez dizi benim için bitmistir yarin bölümü izlerim ve dizi biter fragman komikmis dediklerine gore yani hemen unutcaklar :(
Selensiz izlemem acaba selen Burak Ozcivitle partner mi olsa @xemrexxx

Misal ben bi daha bu diziyi izlemiycem kimsede izlettiremez dizi benim için bitmistir yarin bölümü izlerim ve dizi biter fragman komikmis dediklerine gore yani hemen unutcaklar :(
Yok artık ya hiç yakışacaklarını sanmıyorum. Gerçi Burak Fahriye'mden sonra kimseyle kolay kolay yakışmayacaktır :love1:

Malesef kötü olucak fragmandan anladığımız kadaryla :( ben genede bir şans tanıcam iyi giderse bakarım ama reytingler meraktan 2-3 hafta daha böyle gider ve sonra 3 lere kadar düşer :(

Malesef kötü olucak fragmandan anladığımız kadaryla :( ben genede bir şans tanıcam iyi giderse bakarım ama reytingler meraktan 2-3 hafta daha böyle gider ve sonra 3 lere kadar düşer :(
0 lara düşsün de bitsin :(
Bi ara basroldeki adamada ayrilcak deniliyodu oda ayrilirsa tam olur :(

Ya bir diziden başrol çıktımı o dizi biter bir tek lale devri çok iyi toparladı . umarım o da çıkarda dizi biter aynen yoncasız düşünemiyorum
Bende dusunemiyorum avruoa avrupadan beri seviyorum o kızı :(
Bu arada (b) ne dmek alakasiz olcak ama olsun daha sonra duzenlerim mesaji

Arkadaş diziden soğudum, ölümden sonraki bölümde herkes şen şakrak. Ama kadroya Durul Bazan dahil olmuş umarım kalıcıdır.