nasıl anlamadım son kısmı bende avrupa avrupa hatta gencodan beri severim seleniBende dusunemiyorum avruoa avrupadan beri seviyorum o kızı
Bu arada ne dmek alakasiz olcak ama olsun daha sonra duzenlerim mesaji
nasıl anlamadım son kısmı bende avrupa avrupa hatta gencodan beri severim seleniBende dusunemiyorum avruoa avrupadan beri seviyorum o kızı
Bu arada ne dmek alakasiz olcak ama olsun daha sonra duzenlerim mesaji
Evet bende severim güzel oyuncunasıl anlamadım son kısmı bende avrupa avrupa hatta gencodan beri severim seleni
@Yiğitt falan cok sık yapiyolar bazi seylere meselanasıl anlamadım son kısmı bende avrupa avrupa hatta gencodan beri severim seleni
Da halen anlayamadım olayı@Yiğitt falan cok sık yapiyolar bazi seylere mesela
Insallah tutmaz yapiyolar o ne demek biliyomusun
Ya iste tek merak ettiğim sey ın anlami @xemrexxx falanda cok yapiyor bunuDa halen anlayamadım olayı
Bak diziyi açıkcasi bir konuda tebrik ettik. Selen seyveni diziden kötü bir şekilde ayrılmadıVay bee ne bölümdü. Bazı sahneler çok abartılı çekilsede duygu birebir işledi bende.
Bi daha izlemiycemBölüm fragmanını izlemiştir zaten herkes ama paylaşalım yinede konuda.
@Harunnn60 @-potterhead- @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @gözlemci @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MelankoliK @Forumdash
Bak diziyi açıkcasi bir konuda tebrik ettik. Selen seyveni diziden kötü bir şekilde ayrılmadı
Medcezir de mine Tugay olayını düşünürsek gayet iyi bir şekilde ayrıldı))
Diyecek söz yok vallaBölüm fragmanını izlemiştir zaten herkes ama paylaşalım yinede konuda.
@Harunnn60 @-potterhead- @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @gözlemci @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MelankoliK @Forumdash
Bi daha izlemiycem
Diyecek söz yok valla
Daha bu hafta öldü hemen unutmuşlar galiba.Bölüm fragmanını izlemiştir zaten herkes ama paylaşalım yinede konuda.
Yok öyle değil o Anlamda demedimSelen için mi izliyordun sende.
Bence ilgi çekici olabilir. Tarık'ın yeni bir eş ile tanışması falan.
Daha bu hafta öldü hemen unutmuşlar galiba.
Yok öyle değil o Anlamda demedim
Fragman çok neşeli diyorum insan üzüntülü bir fragman yapar
Hayır yeni bir kız bulma falan saçma olmuş daha kız yeni öldü.Fragmanı izlemedin galiba. Unutmamışlar zaten. Naptın Yonca diyor Pelin ile sarılıyor falan. Tarık bölüm sonuna anca açılır.
Aynen Pelin Kaybolduğunda olan fragman çok iyiydi.
Canım hemen sevgili olacak hali yok sendeHayır yeni bir kız bulma falan saçma olmuş daha kız yeni öldü.