NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

dun bende izledim )
Evet cok etkleyici sahneydi.Tariki canlandiran oyuncuda cok basariliydi
Seleni pek sevmesemde bu dizideki role bence cok yakisiyordu Yonca karakterini izlemeyi seviyordum .Keske oyuncu degisikligi yapilsaydi boylece Yonca karakteri diziden cikmamis olacakti.Sonucta dizinin ismi Kocamin ailesi simdi hangi kocadan bahsedecekler.Soyle baksak Senezinde kocasinin ailesi yani dizinin ismi degistirilmez

dun bende izledim )
Seleni pek sevmesemde bu dizideki role bence cok yakisiyordu Yonca karakterini izlemeyi seviyordum .Keske oyuncu degisikligi yapilsaydi boylece Yonca karakteri diziden cikmamis olacakti.Sonucta dizinin ismi Kocamin ailesi simdi hangi kocadan bahsedecekler.Soyle baksak Senezinde kocasinin ailesi yani dizinin ismi degistirilmez
Şenizin hangi kocasından bahsediyon lo o hiç gözükmeyen adamdan hayır gelmez bize belkide şeniz onu öldürdü şirketide kendi yönetiyor ve hatta hatta o kilitli evde kocasının ceset vb. şeylerini saklıyor olabilir .

dun bende izledim )
Aynen bense çok duygulandim :)
Yonca karekterini değişseydi kötü olurdu bence , yani Garipsenirdi , ben ölmesine üzüldüm ama diziden bu şekilde ayrılması daha iyi oldu sanki :)

Fragmanı izlemedin galiba.:( Unutmamışlar zaten. Naptın Yonca diyor Pelin ile sarılıyor falan. Tarık bölüm sonuna anca açılır.:)

Aynen Pelin Kaybolduğunda olan fragman çok iyiydi.:(
Aynen o fragman iyiydi bir de seni kimler aldı falan millet kızı arıyordu kızda geziyordu keyfi yerindeydi :)

11.bölümdeyim devamını izlemedim ama galiba duygu yüklü bölümler beni bekliyor 🙁