Ice_Cool_23
Favori Üye
Rivayet çokta işte hangisi doğru acabaYapimciyla anlasamamis diye duydum
Rivayet çokta işte hangisi doğru acabaYapimciyla anlasamamis diye duydum
dun bende izledim )@gizem ak neden böyle oldu ya
Şenizin hangi kocasından bahsediyon lo o hiç gözükmeyen adamdan hayır gelmez bize belkide şeniz onu öldürdü şirketide kendi yönetiyor ve hatta hatta o kilitli evde kocasının ceset vb. şeylerini saklıyor olabilir .dun bende izledim )
Evet cok etkleyici sahneydi.Tariki canlandiran oyuncuda cok basariliydi
Seleni pek sevmesemde bu dizideki role bence cok yakisiyordu Yonca karakterini izlemeyi seviyordum .Keske oyuncu degisikligi yapilsaydi boylece Yonca karakteri diziden cikmamis olacakti.Sonucta dizinin ismi Kocamin ailesi simdi hangi kocadan bahsedecekler.Soyle baksak Senezinde kocasinin ailesi yani dizinin ismi degistirilmez
Güzelmiş umarım ters tepmez bu değişiklik.Vadi konusunu bitirdilerse Haftaya ne olacak tartışalım.
Sürprizlerle dolu bir dizi biliyorsun. bence o sıcaklık yine kalacak belli bir süre zaman atlayacak 3-4 hafta gibi düşünüyorum ben sonra Yeliz Yuvancı Show. @mrt-06 sence
Aynen bense çok duygulandimdun bende izledim )
Evet cok etkleyici sahneydi.Tariki canlandiran oyuncuda cok basariliydi
Seleni pek sevmesemde bu dizideki role bence cok yakisiyordu Yonca karakterini izlemeyi seviyordum .Keske oyuncu degisikligi yapilsaydi boylece Yonca karakteri diziden cikmamis olacakti.Sonucta dizinin ismi Kocamin ailesi simdi hangi kocadan bahsedecekler.Soyle baksak Senezinde kocasinin ailesi yani dizinin ismi degistirilmez
Diziyi izlemiyor sırf yorum yazmak için yapıyor aynı şeyi kiraz mevsiminde yaptıLonca değil Yonca
Bilemem orasınıda yani bildiğim kadarıyla YoncaDiziyi izlemiyor sırf yorum yazmak için yapıyor aynı şeyi kiraz mevsiminde yaptı
Post kasaya calisiyorBilemem orasınıda yani bildiğim kadarıyla Yonca
Foruma geldiğim ilk hafta ben.Post kasaya calisiyor
Aynen o fragman iyiydi bir de seni kimler aldı falan millet kızı arıyordu kızda geziyordu keyfi yerindeydiFragmanı izlemedin galiba. Unutmamışlar zaten. Naptın Yonca diyor Pelin ile sarılıyor falan. Tarık bölüm sonuna anca açılır.
Aynen Pelin Kaybolduğunda olan fragman çok iyiydi.
11.bölümdeyim devamını izlemedim ama galiba duygu yüklü bölümler beni bekliyor 🙁Bölüm fragmanını izlemiştir zaten herkes ama paylaşalım yinede konuda.
@Harunnn60 @-potterhead- @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @gözlemci @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MelankoliK @Forumdash
O simge düşünüyorum anlayamadım anlamındaYa iste tek merak ettiğim sey ın anlami @xemrexxx falanda cok yapiyor bunu
AnladimO simge düşünüyorum anlayamadım anlamında
Az sonra bakacağım kiraz mevsimim başladıAnladim
Cigdemin zoraki evliliginede bak 😉
Selenim gitmeseydi guzel olurdu
Tamam bekliyorum okumani.Az sonra bakacağım kiraz mevsimim başladı
evet gitmeseydi selen i,yi olurdu
İnşallah bakalım, baKIYORUM DİZİNETamam bekliyorum okumani.
Selen insallah iyi bi diziyle gelir
Ben izliyorum gayet iyi ilerliyor.Diziyi izleyen yok galiba iyide yapiyosunuz Selen yoksa ndn izleyelim ama