Gelecek fakat önce milletin yoncanın yokluğuna alışması gerek pat diye soksalar kızı bu sefer diziyi bırakan çok olur ayrıca ben bölümü severek izledim yoncnaın yokluğu bile fark edilmedi
Evet bölüme gelirsek bende çok beğendim şahsen ben zaten başından beri olumlu konuşuyorum dizi içinGelecek fakat önce milletin yoncanın yokluğuna alışması gerek pat diye soksalar kızı bu sefer diziyi bırakan çok olur ayrıca ben bölümü severek izledim yoncnaın yokluğu bile fark edilmedi
Ne olcğaı mı var öğrenemeyecek tarık ben niye kötüleyim iyiyse iyidir deriz geçer gideriz ben sadece iiy olmazsa izlemem dedim ama eski havasından farklı değildi süperdi komediydi yeri geldi yas tutuldu yeri geldi güldükEvet bölüme gelirsek bende çok beğendim şahsen ben zaten başından beri olumlu konuşuyorum dizi için
Sen biraz diziyi kötülemiştin
Sonu çok heyecanlı bitti bakalım ne olacak
Evt bu bölüm hersey yerli yerindeydiNe olcğaı mı var öğrenemeyecek tarık ben niye kötüleyim iyiyse iyidir deriz geçer gideriz ben sadece iiy olmazsa izlemem dedim ama eski havasından farklı değildi süperdi komediydi yeri geldi yas tutuldu yeri geldi güldük
Aynen katılıyourm Pelin on nuımaraydı başrol olsa dizide yeridirEvt bu bölüm hersey yerli yerindeydi
Bölümün yıldızı küçük kız dı
Hemen gelsinHaber yalan değil. diğer diziler gibi anında olmaz bence 15 veya 16.bölümde gelir.
AynenAynen katılıyourm Pelin on nuımaraydı başrol olsa dizide yeridir
Beni etiketleme bence bi daha izlemiyorum diziyi artik
Oleyyy beee
Hoşgelmiş sefa gelmiş iyi kide gelmiş çok sevimli şeker mi şeker hanım hanımcık bir kız sevindim valla uyguncada diziye sokucaklar oh misss
Aynen çok tatlı bir kız.Hoşgelmiş sefa gelmiş iyi kide gelmiş çok sevimli şeker mi şeker hanım hanımcık bir kız sevindim valla uyguncada diziye sokucaklar oh misss
Ben mobildeyim de saç rengi nasıl ?Aynen çok tatlı bir kız.
Tamam resim gözüktü teşekkürlerFragmandan yükledim bu resmi. Ekli dosyayı görüntüle 40283
Aynen, çok yakışmış.Tamam resim gözüktü teşekkürler
Çok güzel ya kesinlikle süper seçim
Bence dizi oranlarını arttıracaktırAynen, çok yakışmış.