NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Gelecek fakat önce milletin yoncanın yokluğuna alışması gerek pat diye soksalar kızı bu sefer diziyi bırakan çok olur ayrıca ben bölümü severek izledim yoncnaın yokluğu bile fark edilmedi :)
Evet bölüme gelirsek bende çok beğendim şahsen ben zaten başından beri olumlu konuşuyorum dizi için
Sen biraz diziyi kötülemiştin :F
Sonu çok heyecanlı bitti bakalım ne olacak

Evet bölüme gelirsek bende çok beğendim şahsen ben zaten başından beri olumlu konuşuyorum dizi için
Sen biraz diziyi kötülemiştin :F
Sonu çok heyecanlı bitti bakalım ne olacak
Ne olcğaı mı var öğrenemeyecek tarık :D ben niye kötüleyim iyiyse iyidir deriz geçer gideriz :) ben sadece iiy olmazsa izlemem dedim ama eski havasından farklı değildi süperdi komediydi yeri geldi yas tutuldu yeri geldi güldük :D

Ne olcğaı mı var öğrenemeyecek tarık :D ben niye kötüleyim iyiyse iyidir deriz geçer gideriz :) ben sadece iiy olmazsa izlemem dedim ama eski havasından farklı değildi süperdi komediydi yeri geldi yas tutuldu yeri geldi güldük :D
Evt bu bölüm hersey yerli yerindeydi
Bölümün yıldızı küçük kız dı :D

Ben bölüm yorumumu yapayım.

Kurgu yine muhteşemdi tek kelimeyle. Bölümü afacam götürdü yeni karakterde cuk olmuştu. Yonca'nın eksikliği minimum derecede hissedildi. Yani başrol ölünce eksiklik en fazla bu kadar hissedilmez denildi. Direk sevilmeyen yönler ön plana çıkartılrak Yonca'nın sevimliliğini çok rahat göz ardı edildi. Bence çok güzel kıvrıldı.

Tarık ağladı tüm bölüm zaten Yonca'nın annesiyle. Son sahnede iyiydi. Şaşırtılar yine ama eğer Tarık'a Yonca'dan sırf bu sebeple nefret ettirirlerse o durumu sevmem. Yonca'yı her zaman yaşatırlar umarım dizide.

Güneş karakterini bekliyoruz.:D
Pelin möuhteşem ve doğaldın bebişim.:love1: