Ice_Cool_23
Favori Üye
Reytingleride takip ettim hiç bi değişme yok düşer de biter diyenlere duyrulurSenarist seirciyi çözmüş.
Reytingleride takip ettim hiç bi değişme yok düşer de biter diyenlere duyrulurSenarist seirciyi çözmüş.
Vadiciler okusun burayıReytingleride takip ettim hiç bi değişme yok düşer de biter diyenlere duyrulur
Aynen [HASHTAG]#sokaksanati[/HASHTAG]Dizinin müzikleri şahane cidden. Güzel final yaptı dizi yine.
Güneş ile Tarık'ın buluşması güzeldi.
Sahte Engin gerçek olarak ilan edilemk üzere. Miray, Tülay ve Gülay ne yapacak şimdi büük merak ettim.
@karsiyim
Aynen [HASHTAG]#sokaksanati[/HASHTAG]
seni sevdiğimdenBeni niye tag yaptın [HASHTAG]#harunnn60[/HASHTAG] .
Dizi pek benim tarzım değil ama şimdi Yeliz için internetten sahnelerine bakacağım, Parşembe 10-15 dakika izlediğim kadarıyla diziye cuk oturmuş Yeliz.
aynen harika olmuş Keşke baştan Yeliz'le başlsaydıHemide nasıl olmuş. Yeliz'im akıyor bu rolde.
aynen harika olmuş Keşke baştan Yeliz'le başlsaydı
Hazır Yeliz boştayken Selen'le anlaşmaları saçmaSelen2in mızıkçılık yapacağını nerden bilsinler ki.
Hazır Yeliz boştayken Selen'le anlaşmaları saçma
Böyle Bitmesin 5 Haziran'da bitmişti ya Kocamın Ailesi zaten Temmuz'a doğru başlamadı mı? Neyse sonunda doğru kişi bulunmuş, önemli olan buDüşüncesizlikleri işte Mia yapımın. Ama Böyle Bitmesin vardı galiba o sıra.
Böyle Bitmesin 5 Haziran'da bitmişti ya Kocamın Ailesi zaten Temmuz'a doğru başlamadı mı? Neyse sonunda doğru kişi bulunmuş, önemli olan bu