Aynen. Şu anda bile gayet iyi.Bence dizi oranlarını arttıracaktır
Aynen. Şu anda bile gayet iyi.Bence dizi oranlarını arttıracaktır
Vadiciler görücek perşembe günüAynen. Şu anda bile gayet iyi.
Bir tek vadiciler değil, dizi düşecek diyen herkes görecek.Vadiciler görücek perşembe günü
Evet sen kiraz mevsimini de izliyordun dimi ?Bir tek vadiciler değil, dizi düşecek diyen herkes görecek.
Evet izliyorum.Evet sen kiraz mevsimini de izliyordun dimi ?
Oda çok güzel bir dizi bu sene bende Fox Tv ye odaklandımEvet izliyorum.
Off çok güzel )))
Ayy ayy ayyy ayyyy ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyy Dizide görüşmeler başlamış bile. Dizde İşsiz kalmış bir veterineri canlandıracak bizim dünya tatlısı Yeliz = Güneş'imiz.
@Harunnn60 @ozgur2113 @Ice_Cool_23 @gözlemci @MelankoliK @-potterhead- .
Bir dizide oynamışmıydı bu kız ?
Ayy ayy ayyy ayyyy ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyy Dizide görüşmeler başlamış bile. Dizde İşsiz kalmış bir veterineri canlandıracak bizim dünya tatlısı Yeliz = Güneş'imiz.
Bir dizide oynamışmıydı bu kız ?
Off Yonca'nın öldüğü bölümü izledim içim şişti
Ama keşke Yonca'yı elden kaçırmasaydılar Karagül de Özcan Deniz çıktığında bile bu kadar kötü olmamıştım 🙁Bende çok hislenmiştim.
Yeliz ÖBGZ ve Böyle Bitmesin'de oynadı.
Ama keşke Yonca'yı elden kaçırmasaydılar Karagül de Özcan Deniz çıktığında bile bu kadar kötü olmamıştım 🙁
Seni bana yazmışlar da da oynamışmıydı sanki orada görmüştüm
Umarım biraz deli doluluğuvardır öyle çok saf roldede olmasın Selen gibi istiyorum
Umarım biraz deli doluluğuvardır öyle çok saf roldede olmasın Selen gibi istiyorum
Aynen de istediğim gibi ben yakıştırdımAynen ama zaten işinden atılan bir veterinermiş yani öyle çokda normal biri gelmiyor.
Aynen de istediğim gibi ben yakıştırdım