Evet sanki orjinali daha komik gibi. Çöp kutusuna kafa sokmalar, hemşirelerin bakışları falan.Fragmanı izledin mi ev altında pastane olması falan aynı. Neyse ki bu dizi 50 küsür bölüm sürmüş orijinali bitince sapma derdi olmaz.
Evet sanki orjinali daha komik gibi. Çöp kutusuna kafa sokmalar, hemşirelerin bakışları falan.Fragmanı izledin mi ev altında pastane olması falan aynı. Neyse ki bu dizi 50 küsür bölüm sürmüş orijinali bitince sapma derdi olmaz.
Bizimki iyi çok karikatürize etmiş onlar.Evet sanki orjinali daha komik gibi. Çöp kutusuna kafa sokmalar, hemşirelerin bakışları falan.
Kocamın Ailesi'nin en iyisi kesinlikle Pelin. Orjinalinde de var mı acaba?Bizimki iyi çok karikatürize etmiş onlar.
Bazı söylediklerini anlamıyorum ama ben.Kocamın Ailesi'nin en iyisi kesinlikle Pelin. Orjinalinde de var mı acaba?
Ben de ama geçen bölüm bilgisayar başındayken çaktırma demesi ve göz kırpması süperdi.Bazı söylediklerini anlamıyorum ama ben.
Helal olsun. O zaman bence sadece dış çekim olarak kullanıyorlar o apartmanı. Zafer'lerinde platodur sadece balkonunu kullanıyorlar.
Mia cidden çok rahat duvar deseni bile aynı. sandalyeler, arkadaki ördekli bölme.Helal olsun. O zaman bence sadece dış çekim olarak kullanıyorlar o apartmanı. Zafer'lerinde platodur sadece balkonunu kullanıyorlar.
Yalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.Mia cidden çok rahat duvar deseni bile aynı. sandalyeler, arkadaki ördekli bölme.
Görsel hafızam iyidir. Geçen sezonun dizisinin dekorunu hatırlıyorum. Dün de dediğim gibi tekrarlarını izleye izleye her şeyi ezbere biliyorum artık.Yalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.
Eeeeh sabahtan aksama kadar bu dizi var bende ezberledim platosunuYalnız inşaat ustası gibi ne incelemişiz izlerken dizinin platosunu.
Insallah tutar dizi ben en iddialisi olarak görmustum ruhumun aynasiniEn çok Ruhumun Aynası'nın tekrarı yayınlandı pek iyi gitmediler ama. Gerçi ilk 2 gece tekrarı çok iyi share almıştı.
O sever komedileri o yuzden sponsor olmustue o degilde insallah Selen seyven diziyi birakmaz gözunden sonraUğur Derin Dondurucu sponsor olmuş.
Bir şey olmaz başka kimse başrol vermez Mia'dan.O sever komedileri o yuzden sponsor olmustue o degilde insallah Selen seyven diziyi birakmaz gözunden sonra
Verirler bence deme oyle dizileri hep tutmus Avrupa avrupa 3 sezon surdu mesela trtye gore iyiydi bölumleriBir şey olmaz başka kimse başrol vermez Mia'dan.
Orada evin kızıydı evlenip ayrı eve çıkınca düştü reytingler rolü artınca.Verirler bence deme oyle dizileri hep tutmus Avrupa avrupa 3 sezon surdu mesela trtye gore iyiydi bölumleri
Ya Ama iyi oyuncu seviyorum ben hep Miayla calissin ama dizileri tutsun onemli olan bu 😉Orada evin kızıydı evlenip ayrı eve çıkınca düştü reytingler rolü artınca.