NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Ben de bir şey buldum ama karışık kafam Yonca'ların evinin kapısı değişti sanki. :F
Aynı şeyden bahsediyoruz. :F İlk bölüm tekrarını çok izlediğim için her sahne beynime işledi 2.bölümde kapıyı görünce düşündüm bu böyle değildi dedim. :F

Miray çekiçle girecem diyordu yapar belki ilerleyen bölümlerde. :A
Miray o erkek gibi giyinenmiydi ?
Insallah girer gizem koymuslar diziye bu iyi bisey ama merak ediyorum neler var o evde yesim neler karistirmis gecmiste yesimin kocasinin cesedi o evdemi adam yok uzun zamandir ne zaman kadina sorulsa bir bahane uyduruyor o evde cuneyt ve kocasiyla alakali biseyler var
@Çiğdem- izle iste persembeleri gerilimi var dizinin biraz hem sen ne izliyosun yazin bakalim :)

Ceset meset sanmam adamı öldürse değirmen nasıl dönecek özel şoförler falan. :A Engin'i bulmuş olabilirler ama karı koca saklayıp Almanya'ya yollamış olabilirler. :D
Olabilir ama o evde onlarla alakali bisey var ve o kadin kendi üstune evleri falan almistir öldurmeden yani kira gelirleri vardir bide sirketi birine yonettiriyordur belki ama kesin bir gizem var o evde o evde olan seyler ortaligi karistiracak...

Olabilir ama o evde onlarla alakali bisey var ve o kadin kendi üstune evleri falan almistir öldurmeden yani kira gelirleri vardir bide sirketi birine yonettiriyordur belki ama kesin bir gizem var o evde o evde olan seyler ortaligi karistiracak...
Sonuçta uyarlama öğrenilebilir aslında ama gerek yok. :A