beroş için pkk lı haberi bile çıktı daha ne çıksın
muhaliflerler aleyhindeki siyasi linç kampanyasına katılan trollerin uyduruk haberlerinden bahsetmiyorum
benim bahsettiğim magazin haberleri
beroş için pkk lı haberi bile çıktı daha ne çıksın
beroş hakkındaki haberler de magazindi magazin demek dedikodu demek beroşun haberleri de dedikoduydu kanıt manıt yoktu ortadamuhaliflerler aleyhindeki siyasi linç kampanyasına katılan trollerin uyduruk haberlerinden bahsetmiyorum
benim bahsettiğim magazin haberleri) hanı o onunla şurda şapmış şunu kiminle oynaşırken yakaladık türü ıvır zıvır haberler
hahah patlayacak az yesin biraz ayıcıkmeme görünce @Çiğdem- ve @destere temsili değiltabi koriş onlar gibi sapık olmadığından yemek görünce öyle seviniyor@Harunnn60 @tolgab @DarkLeqenD @Doğu @MEnes @MayısKralı @cookies @vadikızı
sensin ayıcık bak zaten burada pis hayallerine pompy nin şarkılarını da alet etmişsin.sshahah patlayacak az yesin biraz ayıcık
alalım bu arkadaşı pistten @Çiğdem- @MEnes @Doğu @Harunnn60 .ssSanırım bu dizi yüzünden 46 Yok Olan bu kadar geç veriliyor. Yayın saatleri değişse, Kiralık Aşk gece yarısı verilse nasıl olur sevgili dizi kolikler?
Muazzam olur kardeşim zaten kimsenin taktığı yok bu diziyiSanırım bu dizi yüzünden 46 Yok Olan bu kadar geç veriliyor. Yayın saatleri değişse, Kiralık Aşk gece yarısı verilse nasıl olur sevgili dizi kolikler?
yolarım seni çarpık.ssMuazzam olur kardeşim zaten kimsenin taktığı yok bu diziyi0-13 yaş grubuna hitap eden bir dizi, masum bir sahneyi bile çocuklar etkilenmesin diye nette yayınlıyorlar yazık abisi kıyamam
Sanki sen 46'yı izlemedin.ay resmen klip çektiler@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
siz de azıcık kalite görün 46 diye diye 46lık oldunuz@MEnes @Doğu
Tutturamadın be cnmÇok klişe bir dizi konusu var. Yazın bile zor dayanır bu dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?