bu sahneleri izlerken genel izleyici koriş ve neriman ; @Çiğdem- ler ise yasemin gibi olmuş @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Doğu @MEnes @DarkLeqenD
ıyyyyyyyy anında bırakırım diziyi .A .Abence biz ikinci sezon kiralık aşka katılmalıyız koriş ve nöronun yanına 3.oluruz gerçi bize elçinle barışın toplamı ka para vermeleri gerek ama olsun @Harunnn60 @Çiğdem- @vadikızı @cookies @sürgünüm @Doğu @denizz19 @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 50716 Ekli dosyayı görüntüle 50717
Mine tugay katılmalı bence defnenin annesi rolünde Diziye hareket ve güzellik gelir Korişle hard party yaparlar[emoji7]ıyyyyyyyy anında bırakırım diziyi .A .A
sus kız yamaşak ağızlı seni.ss hülyanın rol yapmasına da gerek kalmaz kendisi olsa yeter koriş ve nöroyla kanki olursaıyyyyyyyy anında bırakırım diziyi .A .A
haahha aa olabilir çokta benziyorlar birbirlerine zaten gerçekten anne kız gibilerMine tugay katılmalı bence defnenin annesi rolünde Diziye hareket ve güzellik gelir Korişle hard party yaparlar[emoji7]
kız sen nasıl izlicen o zaman çat diye gidersinhaahha aa olabilir çokta benziyorlar birbirlerine zaten gerçekten anne kız gibiler
hülyadan iyidir bencekız sen nasıl izlicen o zaman çat diye gidersin
ayol hülya bnm dediğim role daha uygun görmüyon mu hep şımarık şımarık konuşuyor nöro gibi bnce gelsin necoş beye talip olsun necoş bey çok geri planda kaldı derya bile daha etkili senaryoda nöroyla kapışmaları iyi olurhülyadan iyidir bence
ayy o adamı ciddileştirmiceklerdi ilk bölümlerde önceki dizilerdeki gibi fırlama çapkın bir karakteri vardı durduk yere adaın karakterini bozdularayol hülya bnm dediğim role daha uygun görmüyon mu hep şımarık şımarık konuşuyor nöro gibi bnce gelsin necoş beye talip olsun necoş bey çok geri planda kaldı derya bile daha etkili senaryoda nöroyla kapışmaları iyi olur
güzel kız görünce çikinella çiğdem @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @MEnes @Doğuayy o adamı ciddileştirmiceklerdi ilk bölümlerde önceki dizilerdeki gibi fırlama çapkın bir karakteri vardı durduk yere adaın karakterini bozdular
Kan dondurucu bakışlarla avına yaklaşıyor. Şuna bak şuna canii.
hhahah hayırr koriş sensin kızda benim beni çekemiyorsun orada
ay hayallere bak hadsizhhahah hayırr koriş sensin kızda benim beni çekemiyorsun orada
hahhaha ayy haklı ama ömerin yanında bu adamda kim oluyor ayollkoriş elçinin gerçek hayattaki sevgilisine laf attı resmen @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @sürgünüm @vadikızı @DarkLeqenD @Doğu @MEnes @tolgabEkli dosyayı görüntüle 50780