aaa tövbe estafurullah oklava saatin gelmiş senin yinezönk
arap kızları ömüş oğlanın açılmasını istiyormuş senin gibi tv ye sürtünüyormuş ömüş meme gösterince
aaa tövbe estafurullah oklava saatin gelmiş senin yinezönk
arap kızları ömüş oğlanın açılmasını istiyormuş senin gibi tv ye sürtünüyormuş ömüş meme gösterince
Romanya'yı diyorum.zönk
anladım da konuyla alakası neRomanya'yı diyorum.
yalan mı sen ömüşü gördün mü tv ye sürtünüyon destere de televizyonu kucağına alıyormuşaaa tövbe estafurullah oklava saatin gelmiş senin yine
aaa bu arada elçinin diziden çıkıcak haberi yayınlanmış kurtulamadık
hem fikret galo hem kuru kız hem yasemin kenardan koriş hepsi seni çatlatıyoraaa bu arada elçinin diziden çıkıcak haberi yayınlanmış kurtulamadık
@Forumdash sana demiştim zamanında girinin 50 tonunun terbiyeli versiyonu diye polonyalı gankalarım da bnm gibi düşünmüş .A @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
aaa tövbe estafurullah oklava saatin gelmiş senin yine
Romanya'yı diyorum.
çiğdem ve destere ile böyle kavga etmek istiyorum onlar yoksa @Doğu da olur @vadikızı @cookies @tolgab @DarkLeqenDgrinin donunda dop yoktu hatta bunun fazlası var eksiği yok
Önce şu avatarını değiş Bu halde senle hiç bir münakaşaya giremem aklım başka yerlere giderçiğdem ve destere ile böyle kavga etmek istiyorum onlar yoksa @Doğu da olur @vadikızı @cookies @tolgab @DarkLeqenD
blair de iyi kavga ederÖnce şu avatarını değiş Bu halde senle hiç bir münakaşaya giremem aklım başka yerlere gider
Bu abladan evire çevire meydan dayağı yemek istiyorum Neyse bünye farklı reaksiyonlar göstermeden Derin futbola geçeyimblair de iyi kavga eder
aaa tövbe estafurullah oklava saatin gelmiş senin yine
Romanya'yı diyorum.
grinin donunda dop yoktu hatta bunun fazlası var eksiği yok
Önce şu avatarını değiş Bu halde senle hiç bir münakaşaya giremem aklım başka yerlere gider
ergen kızlar toplanmış videonun başına annelerinin yanında izleyemezlermiş iyiki televizyona vermemişler 12 yaş grubu izlediği diziyi izliyoruz2 haftada 3.5 milyonu geçmiş halkımız vuslata aç bir de behlül-bihter gibi olaydı 10 milyonu geçerdi @Forumdash @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @tolgab
benzetmeler harika olmuş@destere nin beroşu @Doğu nun necoşu @sürgünüm ün tubişi örnek almalı binbir mimik koriş @Çiğdem- senin jensen örnek almasın zaten topik olmaya çok meyilli hepten kaybedersin adamı @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
son cümlede batırmışsın ortalık koktu yine.ssbenzetmeler harika olmuş
yalnız oylamada yine onur dopa düşük puan vereceğim
@Çiğdem- oğlan sıkılmış senin gibilerin tacizlerinden bak artık hukuki yollara başvuracakmış @destere @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Doğu @Harunnn60
gerçekler acutur )son cümlede batırmışsın ortalık koktu yine.ss
beroş için pkk lı haberi bile çıktı daha ne çıksınbu adamında tek diziyle öteberisi kalktı valla düzgün bir adam olsa dedikodusu çıkmaz
sen hiç gördünmü beroşumun dedikodu haberlerini? kadın yıllardır star tek dedikodusu çıkmıyor çünkü kalbi temiz yüzü temiz herbirşeysi tertemiz )
gerçekler acutur )