ay bombelere gel gecenin kraliçesinin yeni fragman <3 benBen de hiç sevmiyorum geçen sezon Petek'e dizi yaptılar diye Show'a düşman oldular, kimle zıt düşseler hemen saldırıyorlar.
ay bombelere gel gecenin kraliçesinin yeni fragman <3 benBen de hiç sevmiyorum geçen sezon Petek'e dizi yaptılar diye Show'a düşman oldular, kimle zıt düşseler hemen saldırıyorlar.
Umarım Youtube izlenmesi +10 bin olur.ay bombelere gel gecenin kraliçesinin yeni fragman <3 ben
2.fragman star tv sitesinde 1 milyonu geçmiş ayrıca meryemimin face sayfasında rekorlar kırıyoruz ilk fragman 400 bine yaklaşmış 2. 150 binUmarım Youtube izlenmesi +10 bin olur.
İyi ne güzel.2.fragman star tv sitesinde 1 milyonu geçmiş ayrıca meryemimin face sayfasında rekorlar kırıyoruz ilk fragman 400 bine yaklaşmış 2. 150 bin
köseme gleip beroşu gölgelesinElçin de tükenmiş. Diziden ayrılabilirmiş. http://medyaradar.com/meryem-uzerliden-sonra-elcin-sangu-da-mi-tukendi-haberi-187693
@denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @cookies
Bu cins cins hastalıkları hep Meryem çıkardı, kız sektöre darbe vurdu resmen. Önüne gelen tükeniyor.köseme gleip beroşu gölgelesin
turuncular tükeniyor nedense hep.ssBu cins cins hastalıkları hep Meryem çıkardı, kız sektöre darbe vurdu resmen. Önüne gelen tükeniyor.
@Çiğdem- in parlak oğlanı ömüşün müzik zevki hakkındaki görüşümüzü söyledi koriş halk adına @Tolstoyevski duymasın @mrt-06 @Forumdash @DarkLeqenD @Harunnn60 @vadikızı @cookiesthinky winky
ondan önce çıkan bayağı küfrediyor surprayyz madı fakı diyen vatandaş
kırk yapaar kırk yapaar@Çiğdem- bak senle @destere den daha iyi bir ikili olmuşlar kaknem şey seni @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @DarkLeqenD
hahahahha ayy 0:47 den sonrasında kırıze girdim@Çiğdem- bak senle @destere den daha iyi bir ikili olmuşlar kaknem şey seni @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @DarkLeqenD
Morocco neredeydi ya.kız donu zilli @Çiğdem- senin ömüşü araplar beğenmeye başlamış dizi orlarda yayınlanınca kesin mıncıklarlar sana da @destere nin sarkmış memeleri kalır yine @cookies @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 49153
aa ne güzel herkes dizinin çökemsini bekliyordu ama herkese inat hiç reyting sıkıntımız olmadı araplara bile açıldık hahahakız donu zilli @Çiğdem- senin ömüşü araplar beğenmeye başlamış dizi orlarda yayınlanınca kesin mıncıklarlar sana da @destere nin sarkmış memeleri kalır yine @cookies @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 49153
İngilizce öyle denildiğini bilmiyordum.
zönkİngilizce öyle denildiğini bilmiyordum.
Kanal D 'de maşallah yine kazançlı çıkmış. Paso başka kanalların dizileri yayınlıyor.
arap kızları ömüş oğlanın açılmasını istiyormuş senin gibi tv ye sürtünüyormuş ömüş meme gösterinceaa ne güzel herkes dizinin çökemsini bekliyordu ama herkese inat hiç reyting sıkıntımız olmadı araplara bile açıldık hahaha