bitincemi haber veriyorsun be sabah neden söylemedinevet sorulacakmış ve sorulmuş öğlen 2 de başlamış bitmiştir
bitincemi haber veriyorsun be sabah neden söylemedinevet sorulacakmış ve sorulmuş öğlen 2 de başlamış bitmiştir
kaçta etiketlemişim baksana tipsizbitincemi haber veriyorsun be sabah neden söylemedin
ben çıkmadan söyleseydin ozaman sen emremisin diyecektimkaçta etiketlemişim baksana tipsiz
ne güzel olurdu ben olsam koriş ekranın en reytingli karakteriben çıkmadan söyleseydin ozaman sen emremisin diyecektim
korişim güzel kadından anlıyor hande ataizinin de panpası meryemle elçinle de resimleri var çatla @Çiğdem- yok karıştı bu sefer @destere çatlasın o yok şu an @sürgünüm çatlasınDizimizin Koriş'inden HMG dizisine destek.
''#HayatMucizelereGebe tatli diziymis''
@xemrexxx @GunesinOglu @Aserat @Çiğdem- @Harunnn60
dizimiz diyor utanamdan aaa sen ömere ihanet ettin izlemiyorsun artık koskoca adam senin yüzünden bak ne hale geldi sen izlemiyorsun diye bakta utanDizimizin Koriş'inden HMG dizisine destek.
''#HayatMucizelereGebe tatli diziymis''
@xemrexxx @GunesinOglu @Aserat @Çiğdem- @Harunnn60
kız ne yiğiti defne etkisi o .ssdizimiz diyor utanamdan aaa sen ömere ihanet ettin izlemiyorsun artık koskoca adam senin yüzünden bak ne hale geldi sen izlemiyorsun diye bakta utan
İyi olmuşdizimiz diyor utanamdan aaa sen ömere ihanet ettin izlemiyorsun artık koskoca adam senin yüzünden bak ne hale geldi sen izlemiyorsun diye bakta utan
Ara sıra bakıyorum, sürekli izlemiyorum.dizimiz diyor utanamdan aaa sen ömere ihanet ettin izlemiyorsun artık koskoca adam senin yüzünden bak ne hale geldi sen izlemiyorsun diye bakta utan
Tabiki de Yiğit etkisi.kız ne yiğiti defne etkisi o .ss
bu oylama nerde yapılıyorki?kız @Çiğdem- helal olsun korişe @Yiğitt berk ve ekin mert memelilerini geçmiş oylamada @destere @Aserat @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 47739
türkiye gençlik ödüllerindebu oylama nerde yapılıyorki?
salih bademci 2.sıradakız @Çiğdem- helal olsun korişe @Yiğitt berk ve ekin mert memelilerini geçmiş oylamada @destere @Aserat @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 47739
hatyatım burada önemli olan koriş senin parlakların değil.sssalih bademci 2.sırada
o siteye inanan mı kalmış artık raniniden bile beterler@xemrexxx http://ucankus.com/detay/150581/yap...-gidiyor-kiralik-ask-her-hafta-kan-kaybediyor
Kocan Kadar Konuş dizi miydi bu arada.
Ben de hiç sevmiyorum geçen sezon Petek'e dizi yaptılar diye Show'a düşman oldular, kimle zıt düşseler hemen saldırıyorlar.o siteye inanan mı kalmış artık raniniden bile beterler