kız biri gerçek biri dizihahhaha ayy haklı ama ömerin yanında bu adamda kim oluyor ayoll
kız biri gerçek biri dizihahhaha ayy haklı ama ömerin yanında bu adamda kim oluyor ayoll
barışın yanında işte sen öyle birisiyle partner ol sonra gerçekte seçtiğin adama bakkız biri gerçek biri dizi
kız napsın kendinden büyük memeliyi ayrıca senin oğlanlar genelde topik oluyorbarışın yanında işte sen öyle birisiyle partner ol sonra gerçekte seçtiğin adama bak
aaa nasıl yani sinan ayrıldımı kiralık aşktansinanı da köseme transfer ettik @Çiğdem- le @Yiğitt in diziyi izleme şevki %20-25 düşer @destere @Harunnn60 @eskici @Forumdash @cookies
bu arada birkan sokullu yu da transfer ederek @Aserat ın dizisinin de fişini çektik
sazan.avi izlesene videoyuaaa nasıl yani sinan ayrıldımı kiralık aşktan
yaseminle oda çıktı sandımsazan.avi izlesene videoyu
sinanı da köseme transfer ettik @Çiğdem- le @Yiğitt in diziyi izleme şevki %20-25 düşer @destere @Harunnn60 @eskici @Forumdash @cookies
bu arada birkan sokullu yu da transfer ederek @Aserat ın dizisinin de fişini çektik
kız bak koriş seninkinin şarkısında kopuyor @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @MayısKralı @tolgabyaseminle oda çıktı sandım
bu jenerik müziği çok güzel muhteşem yüzyılın müziğimiydi bu
tarkanın ölürüm sana şarkısı galiba şimdide cubba ilemi coşacak bu insanlar ayy yazık vlla
Koriş kankasini bulmuş ne de olsa ayni hissiyattalar @Çiğdem- @eskiciBağlanmak Yok filminin afişini Elçin ve Barış'la shoplamışlar, çok güzel ve hoş olmuş.
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @MayısKralı
Bunu da gördüm Twitter'da, bu ünlüler nasıl buluyor birbirlerini de arkadaş oluyor anlamıyorum.
Tabi benimkihahah bu @Yiğitt in yusuf çimi değilmi ayol
@xemrexxx 2 yumoş bulmuş birbirini diyor ama hhahhaBunu da gördüm Twitter'da, bu ünlüler nasıl buluyor birbirlerini de arkadaş oluyor anlamıyorum.
Tabi benimki