Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

korişle yasemin süper @destere nin hayalindeki altlı üstlü güreşi yaptılar ama zararsız güreş :F

CSBcz0eWcAEC4ti.jpg

CSBdo1sWwAAea0-.jpg
CSBdpWCW0AAdg0_.jpg
CSBdpE4WEAA0u2l.jpg

bakk orişle yasemin senle @Çiğdem- gibi kavga ediyor @destere :F @DarkLeqenD @GunesinOglu @denizz19 @sürgünüm @Aserat @cookies
sen gerçekten korişsin ayollll bu bölümde koriş sus kız dedid efneye geçen bölüm çirkin demişti senin bana dediğin gibi bu bölümde senin bana dediğin gibi sus kız dedi bu çocuk senin laflarını nerden biliyor :A:A:A

sen gerçekten korişsin ayollll bu bölümde koriş sus kız dedid efneye geçen bölüm çirkin demişti senin bana dediğin gibi bu bölümde senin bana dediğin gibi sus kız dedi bu çocuk senin laflarını nerden biliyor :A:A:A
bence senarist bizim forumu takşp ediyor çarpık çiğdem :F ay izle de çatla ne kadan ormantik şimdi @destere senin üstünü bile örtmez:F

hhahahah ayy bence senarist senden ilham alıyor korişi yazarken hafayaa çarpık derse eğer olay açıklanır bence :F:F:F
çarpığı zaten koriş kullanıyor :F ay bir sus defneyle ömer çok yakıştı karı koca gibi sen hala evde oklavayla sinek avla:F

kız @Çiğdem- - koriş için kimden esinlendiler bilmiyorum ama sinan için kesin @destere den esinlendikleri kesin :D ilk bölümlerde yasemin sonra defne şimdi sude adam dişi sinek görse aşık olacak :F

Son düzenleme:
ayolll bu korişin evi mağra gibi 4 duvar kapı pencere yokmu orda hava alsın içerisi ben bile burdan bunaldım vlla :F:F:F