onalr ne bilicek ayoll ömere düşman geldi dizide oyüzden evdede olsa korumayla dolaşıcak artık o fanalra öyle söyleyin
Ben diziyi izlemiyorum da Ömer in koruması var mı bari
onalr ne bilicek ayoll ömere düşman geldi dizide oyüzden evdede olsa korumayla dolaşıcak artık o fanalra öyle söyleyin
beni niye etiketledin? birde en başa etiketlemiş adama bak
Sen de izliyordun eskiden, altta kimi gördüysem etiketledim. Madem takip etmiyon konuya niye girdin diye soruyorum sana.
Belki ışıkçıdır.
Hemen elemini kederini dök.
Hiç alakası yok.🙄
Siz gidin 4'e düşen Güneşin Kızları'nı izleyin, anca o paklar sizi.
ömerin koruması
ayol siz esas @destere ninkine bakın göz koymuş parlağaBen diziyi izlemiyorum da Ömer in koruması var mı bari
haksız yere banlanırsam daha gelmem ben foruma@Çiğdem- banlanırsa forum (temsili değil) @destere @sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 @Billy Kane @Aserat @GunesinOglu
forumun ahlakını bozmaktan banlanabilirsin bencehaksız yere banlanırsam daha gelmem ben foruma
Asiye'nin ağlak halinden sıkıldım, Kiralık Aşk izliyorum da bu ikisi birbirine mi aşık? Karadayı'dan şu savcıya gıcık oluyordum.
sarı olan nerimanın kızı öteki pis iz kazuleti ömüşün exi.ssBu yeni gelen kız Neriman'ın kızı mı @xemrexxx
gibi gibi iso yasemini yola getiriyorAsiye'nin ağlak halinden sıkıldım, Kiralık Aşk izliyorum da bu ikisi birbirine mi aşık? Karadayı'dan şu savcıya gıcık oluyordum.
Şaşırtıcısarı olan nerimanın kızı öteki pis iz kazuleti ömüşün exi.ss
gibi gibi iso yasemini yola getiriyor
Sarı kız Tatlı Küçük Yalancılar'da oynuyordu o zaman @Maskeli Fedai'de izliyordur bu diziyi.sarı olan nerimanın kızı öteki pis iz kazuleti ömüşün exi.ss
gibi gibi iso yasemini yola getiriyor
Bu sahneye bayıldım.korişle yasemin süper @destere nin hayalindeki altlı üstlü güreşi yaptılar ama zararsız güreş
bakk orişle yasemin senle @Çiğdem- gibi kavga ediyor @destere @DarkLeqenD @GunesinOglu @denizz19 @sürgünüm @Aserat @cookies