orasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyimfikir üretiyorlar ne saplığı bee![]()
ay neyse fragmanı gördün mü ömerin defnesi dedi çatladın galiba sen yine
orasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyimfikir üretiyorlar ne saplığı bee![]()
şimdi şöyle birşey var adamın üst tarafı hiç kapalı dolaşmıyor zaten ne var ne yok gördükorasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyim)))
ay neyse fragmanı gördün mü ömerin defnesi dedi çatladın galiba sen yine![]()
ayo lzaten iz diye yazdırdıysa gözükemz ki 2 harf
Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.
Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.![]()
ömeri denizde hiç şortlu gördükmü görmediysek bacağında olabilir ayrıca size birşey anlatanda suç ayy ne haliniz varsa görün bee bananeayo lzaten iz diye yazdırdıysa gözükemz ki 2 harf![]()
ben @destere ile bu yüzden yaKIŞTIRIyorum çiğdemi ikisinin de ruhunda var sapıklıkAnlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.![]()
Sana +18 hayallerini soran oldu mu?ömeri denizde hiç şortlu gördükmü görmediysek bacağında olabilir ayrıca size birşey anlatanda suç ayy ne haliniz varsa görün bee banane![]()
tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryumSana +18 hayallerini soran oldu mu?![]()
@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryum![]()
sonunda katılan biri@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.![]()
ayol adamın her yerini gördük daha neresi kalıyor aman sizle uğraşamıcam ben gidiyorum@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.![]()
Filinta muthisti izledin mi?tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryum![]()
son 3 bölümüne bakamadım ben onun yaaaa bırakıcam galibaFilinta muthisti izledin mi?
Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdinson 3 bölümüne bakamadım ben onun yaaaa bırakıcam galiba![]()
Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyorNasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
Son bolum baya sardi dizi kendine geliyor gibi.son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyor
cumaya kadar 3 bölümede bir bakmaya çalılısırım ama bu sezon pek sarmadı beni dzi konseptinden çıktı 🙂🙂🙂
Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.![]()
Filinta muthisti izledin mi?
parlak görmüş çiğdem koşuşu (temsili) @destere @Harunnn60 @Aserat @GunesinOgluBölüm çok iyidi...durumlar baya karıştı bu bölümde bakalım nasıl bir çözüm bulacaklar..
O nasıl bir koşuş
bunları gerdek gecesi de boş bırakmaz korişO nasıl bir koşuşSanki Ömer'i ilk kez görüyor.
![]()