Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

orasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyim:))))
ay neyse fragmanı gördün mü ömerin defnesi dedi çatladın galiba sen yine:A
şimdi şöyle birşey var adamın üst tarafı hiç kapalı dolaşmıyor zaten ne var ne yok gördük
alt tarafında bacakları denize girerken gözükür şorttan yani ayaklarıda illaki çıplak dolaştığı evde oluyordur bir görünmeyen geriye oralar kalıyor açıkcaı @sürgünüm @xemrexxx
hahahha :F:F:F

şimdi şöyle birşey var adamın üst tarafı hiç kapalı dolaşmıyor zaten ne var ne yok gördük
alt tarafında bacakları denize girerken gözükür şorttan yani ayaklarıda illaki çıplak dolaştığı evde oluyordur bir görünmeyen geriye oralar kalıyor açıkcaı @sürgünüm @xemrexxx
ayo lzaten iz diye yazdırdıysa gözükemz ki 2 harf :F

Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş. :)

Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyor
:F:F:F

cumaya kadar 3 bölümede bir bakmaya çalılısırım ama bu sezon pek sarmadı beni dzi konseptinden çıktı 🙂🙂🙂

son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyor
:F:F:F

cumaya kadar 3 bölümede bir bakmaya çalılısırım ama bu sezon pek sarmadı beni dzi konseptinden çıktı 🙂🙂🙂
Son bolum baya sardi dizi kendine geliyor gibi. :D

Bölüm çok iyidi...durumlar baya karıştı bu bölümde bakalım nasıl bir çözüm bulacaklar..

Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş. :)

Filinta muthisti izledin mi?

Bölüm çok iyidi...durumlar baya karıştı bu bölümde bakalım nasıl bir çözüm bulacaklar..
parlak görmüş çiğdem koşuşu (temsili) @destere @Harunnn60 @Aserat @GunesinOglu