orasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyim)))fikir üretiyorlar ne saplığı bee
ay neyse fragmanı gördün mü ömerin defnesi dedi çatladın galiba sen yine
orasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyim)))fikir üretiyorlar ne saplığı bee
şimdi şöyle birşey var adamın üst tarafı hiç kapalı dolaşmıyor zaten ne var ne yok gördükorasına iz diye mi yazdıracak hay ben bu ömerin aklını alıp @desteye monte ettireyim)))
ay neyse fragmanı gördün mü ömerin defnesi dedi çatladın galiba sen yine
ayo lzaten iz diye yazdırdıysa gözükemz ki 2 harf
Anlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.
ömeri denizde hiç şortlu gördükmü görmediysek bacağında olabilir ayrıca size birşey anlatanda suç ayy ne haliniz varsa görün bee bananeayo lzaten iz diye yazdırdıysa gözükemz ki 2 harf
ben @destere ile bu yüzden yaKIŞTIRIyorum çiğdemi ikisinin de ruhunda var sapıklık mesela destere emilia clrake ın neresinde ne var bilir ) tüm gün evde bunları inceliyorlarAnlaşıldı evde kalmak senin başına vurmuş.
Sana +18 hayallerini soran oldu mu?ömeri denizde hiç şortlu gördükmü görmediysek bacağında olabilir ayrıca size birşey anlatanda suç ayy ne haliniz varsa görün bee banane
tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryumSana +18 hayallerini soran oldu mu?
@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryum
sonunda katılan biri neyse semra anneannemi izliyom şu an beni uzak tutun konudan 2 saat@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.
ayol adamın her yerini gördük daha neresi kalıyor aman sizle uğraşamıcam ben gidiyorum@xemrexxx haklıymış, öpüşmeyen kızların aklına gelir böyle sapıkca şeyler. Siftah yoksa demek ki.
Filinta muthisti izledin mi?tüm kızların aklına popo gelmiş tek benmi suclu oluyoryum
son 3 bölümüne bakamadım ben onun yaaaa bırakıcam galibaFilinta muthisti izledin mi?
Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdinson 3 bölümüne bakamadım ben onun yaaaa bırakıcam galiba
Nasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyorNasil bakamadin sattin dizini izle cok seyler kacirdin
Son bolum baya sardi dizi kendine geliyor gibi.son 2 bölüm bakamamıştım bu akşamkıende bakamadım 3 oldu birikti iyice canlı izleyemedim için nettende bakmaya ırsatım olmadı hergün yabancı dizilerim geliyor
cumaya kadar 3 bölümede bir bakmaya çalılısırım ama bu sezon pek sarmadı beni dzi konseptinden çıktı 🙂🙂🙂
Filinta muthisti izledin mi?
parlak görmüş çiğdem koşuşu (temsili) @destere @Harunnn60 @Aserat @GunesinOgluBölüm çok iyidi...durumlar baya karıştı bu bölümde bakalım nasıl bir çözüm bulacaklar..
O nasıl bir koşuş Sanki Ömer'i ilk kez görüyor.
bunları gerdek gecesi de boş bırakmaz korişO nasıl bir koşuş Sanki Ömer'i ilk kez görüyor.