Bir an yüz üstü yere kapaklanacak sandım.
Bir an yüz üstü yere kapaklanacak sandım.
hahahahha ayy vlla nerimanlar korktu bir an üstlerine düşücek diye
ne var ki altı üstü 109.5 kilo .sshahahahha ayy vlla nerimanlar korktu bir an üstlerine düşücek diye
burdaki kız bizim analardaki zelihaya çok benziyor sanki onu izlemiş gibi oldumay yüzük mü o 😱 @Çiğdem- @Almila çatlayın @Yiğitt sen de çatla @sürgünüm @destere @Aserat @Harunnn60 @GunesinOglu
o kadar estetikli ve yeteneksiz değil defne .ssburdaki kız bizim analardaki zelihaya çok benziyor sanki onu izlemiş gibi oldum
zelihada estetik oldğunu kim söylediki selenada nasıl gördüysek şimdide aynı kız en ufak pıçak vurmamış bir taraflarınao kadar estetikli ve yeteneksiz değil defne .ss
o zaman yetenksizin dibi 13 yaşından beri tv deama hala bir mimik bile yapamıyor ))zelihada estetik oldğunu kim söylediki selenada nasıl gördüysek şimdide aynı kız en ufak pıçak vurmamış bir taraflarına
o zaman yetenksizin dibi 13 yaşından beri tv deama hala bir mimik bile yapamıyor ))
senin korneş yanındaki parlağımı süzüyor orda ?bu videodan anlaşıldığı üzere ömüş aslında korişe aşık yani avcunuzu yalayın @Çiğdem- @Yiğitt @destere @sürgünüm @Harunnn60 @Aserat @DarkLeqenD @tolgab @cookies @vadikızı
neden olamsın @Çiğdem- den ne kisği var hatta fazlası var 109.5 kilo adam ) bak burada senle çiğdemi görmüş size acımış ağlıyosenin korneş yanındaki parlağımı süzüyor orda ?