beni niye etiketledin? birde en başa etiketlemiş adama bak
Sen de izliyordun eskiden, altta kimi gördüysem etiketledim. Madem takip etmiyon konuya niye girdin diye soruyorum sana.beni niye etiketledin? birde en başa etiketlemiş adama bak
Belki ışıkçıdır.@mrt-06 cidden o kim be
Hemen elemini kederini dök.Ahaha.
Dizi zaten bence çekimler olarak romantik Komedi standardının çok altında. Şaşırmadım.
Sen de izliyordun eskiden, altta kimi gördüysem etiketledim. Madem takip etmiyon konuya niye girdin diye soruyorum sana.
Belki ışıkçıdır.
Hemen elemini kederini dök.
@mrt-06 cidden o kim be
Siz gidin 4'e düşen Güneşin Kızları'nı izleyin, anca o paklar sizi.Ahaha.
Dizi zaten bence çekimler olarak romantik Komedi standardının çok altında. Şaşırmadım.
Siz gidin 4'e düşen Güneşin Kızları'nı izleyin, anca o paklar sizi.
Onda da çekim olarak çok numara yok ama senaryo olarak kıyaslama kabul etmez. Oyunculuk olarak KA kıyaslama kabul etmez.
Cidden çekimleri hoş olan bir dizi yok. BAHD vardı oda bitti.
Yok artık Ka nın oyuncuları daha mı iyi
GK'nin Emre Kınay, Evrim Alasya ve Tolga Sarıtaş dışında çok iyi bir oyuncusu varsa söyle, ama söyleyemezsin.Yok artık Ka nın oyuncuları daha mı iyi
GK'nin Emre Kınay, Evrim Alasya ve Tolga Sarıtaş dışında çok iyi bir oyuncusu varsa söyle, ama söyleyemezsin.
Miray neyse de, Burcu, Hande ve Berk gerçekten iyi oyuncu mu? Bu söylediğine sen inanıyor musun?Burcu Özberk,Miray Akay,Berk atan vb.
Miray neyse de, Burcu, Hande ve Berk gerçekten iyi oyuncu mu? Bu söylediğine sen inanıyor musun?
Diziyi internetten takip etmeye çalışan annem bile ona gıcık olduğu için izlemeyi bırakmış, kim bilir diğer izleyicilere o yapay oyunculuğuyla nasıl geliyordur?Aa Hande yi unutmuşum evet çok iyi oyuncular
@mrt-06 cidden o kim be
ömerin korumasıAhaha.
Fan sayfalarında bu adam kim büyük hata diyorlar. Atma istersen.ömerin koruması
Fan sayfalarında bu adam kim büyük hata diyorlar. Atma istersen.
Yav he he