olur olur haziran ayında 2.sezon döner ekim ayı gibi yine kaçarlar haziran ayı gibi yine başlarlar yaz dizilerini bu taktikle götürürdüm ben olsaydım 10 sezon oynardı yanıaralık ayında sezon finali mi olumuş :f
olur olur haziran ayında 2.sezon döner ekim ayı gibi yine kaçarlar haziran ayı gibi yine başlarlar yaz dizilerini bu taktikle götürürdüm ben olsaydım 10 sezon oynardı yanıaralık ayında sezon finali mi olumuş :f
Yine çok taş.
aaaa yok şuan hiçç buna zaman ayıramam
Hahah. Emre sen bu karakteri çok seviyorsun galiba.koriş tüm kızları toplamış kız @Çiğdem- sen de git @Aserat @Harunnn60 @cookies @GunesinOgluEkli dosyayı görüntüle 46686
nerimanla korişe ayrı bir dizi yapılmalıHahah. Emre sen bu karakteri çok seviyorsun galiba.
korişten taktik alıyordur diziyi izleyipOf canım sıkılıyor benimde forumda kimse yok. @Çiğdem- olsa 2 laflardık.
Bende izliyorum etiketleme sen.sssssssssss
koriş senin ertuğrula fark atarBende izliyorum etiketleme sen.sssssssssss
Koriş farklı benim için Ertuğrul farklı.koriş senin ertuğrula fark atar
hahaha ayy bugün emre kendini ele verdi vlla ömere ıyy çirkin diye karşılık verdi emrenin abna söylediği şeyi koriş nerden biliyor bu gerçekten bizim emreymişOf canım sıkılıyor benimde forumda kimse yok. @Çiğdem- olsa 2 laflardık.
kuru iftira kız saçını başını yolarım senin çarpık .sshahaha ayy bugün emre kendini ele verdi vlla ömere ıyy çirkin diye karşılık verdi emrenin abna söylediği şeyi koriş nerden biliyor bu gerçekten bizim emreymiş
şimdi farkları ne ki hadi ertuğrul kankan olur da koriş neyin olur @Çiğdem-Koriş farklı benim için Ertuğrul farklı.