Şu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları
Şu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları
Boş yapma
Senaryoyu @Forumdash abicim yazıyor o ne yazarsa o olacakkız ben senin saf mıyım böyle boş yalanlara inanayım
AYOL tipsiz adamla ne işim olurŞu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları
Kız o önce türkçe okuma yazma öğrensinde senaryo yazması eksik kalsın
Boşları topluyorumBoş yapma
Hasetinden catliyor
Saaaa mı soracadım???Kız o önce türkçe okuma yazma öğrensinde senaryo yazması eksik kalsın
https://twitter.com/x/status/1132962236291588096Boşları topluyorum
Hasetinden catliyor
Saaaa mı soracadım???
Dizinin youtube oranları da çökmüş
Yeni gününde şanslarını deneyecekler ve yükseliş olacakDizinin youtube oranları da çökmüşYeni sezona yoklar
Burda kim zengin de batmancilik oynuyor
Sizin adam birde utanmadan yarasa lakabı takmışlar Çakma Batman deseleryaBurda kim zengin de batmancilik oynuyor
Batman mi diyorlar 😱 İzlemiyorum yeni geldimSizin adam birde utanmadan yarasa lakabı takmışlar Çakma Batman deselerya
Karanlıkta görüyor diye yarasa diyorlaryaBatman mi diyorlar 😱 İzlemiyorum yeni geldim
Güya öldürdüler Pilotu ama onsuz dizi olmucana göre reyting numarasıdırYok düzenli izlemiyordum ki ben bunuSon 2 haftadır hiç bakmadım
İzne böyle çıkmıştırGüya öldürdüler Pilotu ama onsuz dizi olmucana göre reyting numarasıdır
Yeni bölümü bile izleyemeyebilirimİzne böyle çıkmıştırSen köydeyken tekrarı da izlersin
Sonucta hergün sen gitmiyorsundurYeni bölümü bile izleyemeyebilirimAkşama kadar çalıştımızdan duş yemek vsyle sonra yatıyoruz erkenden sabah 6 da kalkılacak sonucta
Normalde ağustosun ilk günleri dönerdik şimdi o zamanlar gidicez gibi çalışamadıktan sonra gitmenin anlamı yok gitsek ordakı evde oturucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?