Daha teknik direktör yok Fenerbahçe’de kimin geleceği belirsiz Stephen İreland Matt JarvissValla ben yaptım bu haftayı. Tuttu mu göreceğiz.
Yaptık bakalım ne olacakTahminlerini bekliyoruz 😡
İyi. Kaçacaksın sandımYaptık bakalım ne olacak
Yarıştan koptum artık, iyi sonuç elde edeceğimi sanmıyorumİyi. Kaçacaksın sandımsonuna kadar direnmeye devam
belli olmaz o isler. sonuncu olmamaya cabala ozamanYarıştan koptum artık, iyi sonuç elde edeceğimi sanmıyorum
Aleykümselam diyoruz ve ilk hedefim 12.lik.Selamın aleyküm diyoruz ve lider olacağız.
@12.Adam işte puan cetvelimHedef:
15 üstü harika olur
10 üstü mutlu eder
7 üstü iyidir deriz.
5 üstü fena değildir
2 üstü hiç yoktan iyidir
1 ise en azından 0 değil deyip teselli oluruz.
0 puanla da yapabilirdik açılışı , buna da şükür.Bugün maç varmış ve meğerse 2 puanı cebe atmışım
@Yakamoz-Asi ilk 2 puanın, @Cervantes 1 puanın hayırlı olsun
@12.Adam işte puan cetvelim
Bugün maç varmış ve meğerse 2 puanı cebe atmışım
@Yakamoz-Asi ilk 2 puanın, @Cervantes 1 puanın hayırlı olsun
@12.Adam işte puan cetvelim
Puan cetvelimdeki teselli yazısı0 puanla da yapabilirdik açılışı , buna da şükür.
Daha nice güzel başlangıçlaraGüzel başladık.
besiktaşta korona vakaları var @DosiHedef:
15 üstü harika olur
10 üstü mutlu eder
7 üstü iyidir deriz.
5 üstü fena değildir
2 üstü hiç yoktan iyidir
1 ise en azından 0 değil deyip teselli oluruz.
İlk maç yaklaştı ve tahmin yapmayanlar var. Bundan sonra bu kajdar hatırlatma yapmayız. Az kendinizde hatırlayın
@Tolstoyevski @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @xdragxx @MasacRE @emreemreu
[/QUOTE]
Kupa maçı katardaydiEvet o çok kötü oldu.
Tüm haftayı sadece 1 puanla kapatmak mıPuan cetvelimdeki teselli yazısıama dur daha ilk maç. Ben tüm hafta için teselli ediyorum öyle olunca
Daha nice güzel başlangıçlara
2 puanın olmuşta. Son maçlarda 0 çekmişimTüm haftayı sadece 1 puanla kapatmak mı0 puanla kapatsam daha az üzülürüm herhalde.( Dedi ve haftayı 1 puanla kapattı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?