- Reaksiyon puanı
- 116,201
- Puanı
- 1,060
Bu haftanın panoramasını sen yapar mısın? Ya da sen görseli fırlat, yazı işini bana bırak.
@dosimosi @Zeyno ve @Yakamoz-Asi birnciliği paylaştılar
Bu haftanın panoramasını sen yapar mısın? Ya da sen görseli fırlat, yazı işini bana bırak.
Haftanın birincisi ben olacaktım hakem devreye girmesehaftanın birincilerinden biri olmuşumson düzlükte fena değiliz. Demek ki boşvermeyip asılsam daha iyi olabilirmiş
Bonus puanları ile denge değişir mi belirsiz ama ilk 3 içinde kalma olasılığım hala devam etmekte
Bende lider bitirebilirdim hakem kural hatası yapmasa 9 dakika uzaması gerekiyordu 90+3 te taraftar sahaya girdi 7 Dakika durdu hakem 5 dakika uzatma verdi 1 dakika oynatıp maçı bitirdi Antalya Tam üçü atıyordu top seyirciden döndü @dosimosi@dosimosi @Zeyno ve @Yakamoz-Asi birnciliği paylaştılarbaşarılarının devamını dileriz, rakipleri kötü gitsin
Ekli dosyayı görüntüle 117204
Kicktippte Antalya Trabzonspor maçının iptali lazım Seyirci sahaya girdi üç puanıma engel oldu Antalya tam golü atıyordu seyirciden döndü top ve top orta sahaya gitti ağlara girecekti Antalya 3-2 alacaktı @12.Adam @bazinga@dosimosi @Zeyno ve @Yakamoz-Asi birnciliği paylaştılarbaşarılarının devamını dileriz, rakipleri kötü gitsin
Senin başlık fazla sade kalmış.Az ortamı şenlendirelim.@dosimosi @Zeyno ve @Yakamoz-Asi birnciliği paylaştılarbaşarılarının devamını dileriz, rakipleri kötü gitsin
Burada ben @dosimosi tebrik ediyorum..Çok iyi geldi gerilerden.Senin başlık fazla sade kalmış.Az ortamı şenlendirelim.
Kicktipp'te artık son 3 haftaya girildi.Haftanın birincileri 10 'ar puanla alıntıladığım zey zey ve @Zeyno ve @Yakamoz-Asi oldular. Puan durumunun ilk 10'una gelirsek 8 puanla @The_Erinch , @12.Adam ve hayalet Hasanca haftayı kârlı kapatan isimler oldu. @baltahan 7 puan @bazinga 6 puan , @Tolstoyevski ve @MEnes 5 puan, @Araf 3 puan , 2 puan @MasacRE toplayabildi.
Hayalet ,Utku beyciğime 6 puanlık fark açarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalarken, üçüncülük için dosi bu hafta işi sağlama alarak sıkıysa yakala der gibi bir performans gösterdi.
Yalnız maalesef bonus puanları da var. @MasacRE ordan en az 12 puan alacak ve iyice birinciliği garanti etmiş. Ben 2. veya 3. olma mücadelesi vereceğimBurada ben @dosimosi tebrik ediyorum..Çok iyi geldi gerilerden.
Hayalet Hasancayı saymazsak umarım ilk 3 de kapatabilirim.
Son hafta neredeyse tüm maçalara 5-1 yazdım
@dosimosi @Zeyno ve @Yakamoz-Asi birnciliği paylaştılarbaşarılarının devamını dileriz, rakipleri kötü gitsin
Beni maç bitmeden giren seyirci Antalya’nın golüne engel oldu ve o pankart ideolojik propoganda ediyorBak yaa
Senin başlık fazla sade kalmış.Az ortamı şenlendirelim.
Kicktipp'te artık son 3 haftaya girildi.Haftanın birincileri 10 'ar puanla alıntıladığım zey zey ve @Zeyno ve @Yakamoz-Asi oldular. Puan durumunun ilk 10'una gelirsek 8 puanla @The_Erinch , @12.Adam ve hayalet Hasanca haftayı kârlı kapatan isimler oldu. @baltahan 7 puan @bazinga 6 puan , @Tolstoyevski ve @MEnes 5 puan, @Araf 3 puan , 2 puan @MasacRE toplayabildi.
Hayalet ,Utku beyciğime 6 puanlık fark açarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalarken, üçüncülük için dosi bu hafta işi sağlama alarak sıkıysa yakala der gibi bir performans gösterdi.
Çok havaya girip rehavate kapılınca elimizde olan şampiyonluğu kaybettik maalesef. dosimosi hanımı tebrik ederim.Yalnız maalesef bonus puanları da var. @MasacRE ordan en az 12 puan alacak ve iyice birinciliği garanti etmiş. Ben 2. veya 3. olma mücadelesi vereceğimlig uzun olsa belki kapatırdık farkı
6 'da kapanır, 16 'da. (Kapanmadı)Çok havaya girip rehavate kapılınca elimizde olan şampiyonluğu kaybettik maalesef. dosimosi hanımı tebrik ederim.
Bu ligde 20 de 30 da kapanmaz6 'da kapanır, 16 'da. (Kapanmadı)
@The_Erinch ile sadece 3 puan farkımız varÇok havaya girip rehavate kapılınca elimizde olan şampiyonluğu kaybettik maalesef. dosimosi hanımı tebrik ederim.
Olsun yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var@The_Erinch ile sadece 3 puan farkımız var
Sen bize fazlası ile fark atmışsın. Fazla mütevazi olma. Hanene bize oranla fazladan bir 4 puan daha eklenecek.
Biz bir kaç kişi 2. olmak için kapışacağız
avrupa konferans ligine gidecek üçüncü @MasacREOlsun yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var
yahu bari tahmin yapmasaydinda az heyecan yapsaydik acaba yetisirmiyiz diyeOlsun yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var
Sezonun başlarında yeterince tahmin unutarak size avans verdim zaten, siz değerlendiremediyseniz ben ne yapayımyahu bari tahmin yapmasaydinda az heyecan yapsaydik acaba yetisirmiyiz diye
neyse Gs'liler arasinda en sampiyon olmasini isteyecegim kisi sensin zaten. Sanki bunu daha en baslarda demistim. Benim ezeli rakibim @MEnes
ben pek umursamadim. hep ilk 10'da olayim diye diye odaklanamayarak atiyordumSezonun başlarında yeterince tahmin unutarak size avans verdim zaten, siz değerlendiremediyseniz ben ne yapayım
@The_Erinch ile kapışacaksınız. İyi olan kazansın. Ben de hasanca'yı geçebilecek miyim bakalım, yoksa onu geçeyim derken şampiyonluğu da mı vereceğimben pek umursamadim. hep ilk 10'da olayim diye diye odaklanamayarak atiyordumson zamanlarda analiz yapinca fena gitmedim. Biraz daha uzasaydi lig birseyler yapardim gibibakalim 2. olabilecek miyim
de get sus artik. Bitti tamam sampiyonsun@The_Erinch ile kapışacaksınız. İyi olan kazansın. Ben de hasanca'yı geçebilecek miyim bakalım, yoksa onu geçeyim derken şampiyonluğu da mı vereceğim
Türkiye futbol fedarasyonun borcu varmış @dosimoside get sus artik. Bitti tamam sampiyonsun
Altay ve Rizespor'un siralamasi ben veya @The_Erinch 'e +4 vereceksen her iki ihtmalde o 4 puani alacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?