Neden bırakıyorsun?Kicktipp ile artık ilgilenmeyeceğim. @Tolstoyevski bir süre olmayacağından söz etmişti. Aktif olmazsa hatırlatma işini sen haledersin @12.Adam ?
Benim görevim bitti.
Neden bırakıyorsun?Kicktipp ile artık ilgilenmeyeceğim. @Tolstoyevski bir süre olmayacağından söz etmişti. Aktif olmazsa hatırlatma işini sen haledersin @12.Adam ?
Benim görevim bitti.
tahminlerim sezon sonuna kadar var. yürütme isini biraktim sadeceNeden bırakıyorsun?
Fenerbahçe’nin üstünde kimin büyüsü varNeden bırakıyorsun?
Yarın maçlar başlıyor Tahmin yapmayanlar tahminlerini yapsın
@Angelica @Tolstoyevski @Zeyno @Maskeli Fedai @MasacRE @12.Adam @HeisenBerg @Dosi @12.Adam @bazinga @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Dosi
------
@Cervantes
------
@Araf
Ben İrlandaya gidince işi sen haledebilirmisin fikstürü yollarımHatırlatma iiçin çok teşekkür ederim ablacım tamamdır
Ben İrlandaya gidince işi sen haledebilirmisin fikstürü yollarım
İrlandada saat farkı sıkıntısı var iki saat geride irlanda @AngelicaHee tmm ben unutmazsam yaparım inşAllah
fair city varken birde 4005 bölümlük dizi varken entrika konusunda dizinin 33.sezonunda @12.AdamKicktipp'te 32.Hafta Tamamlandı.Haftayı bendeniz 12 Puan ile zirvede tamamlarken , @mesmeso 11 puan , @dosimosi , @çağlar uysal , @baltahan 10 puan ile haftayı kârlı kapatan isimler oldular.
@MasacRE , @hasanca , @dosimosi , @The_Erinch , @MEnes , @Tolstoyevski , @bazinga , @emreemreu , @Gerekli24 , @Angelica , @mesmeso , @gsdikel , @Jaxiean , @Turkuazz , @Zeyno , @Keith Long , @eskici , @Maskeli Fedai , @slhttnmtl , @Yakamoz-Asi , @Kadir, @Cervantes
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@MasacRE Tebrikler abicim. Hayalete acımadın..Kicktipp'te 32.Hafta Tamamlandı.Haftayı bendeniz 12 Puan ile zirvede tamamlarken , @mesmeso 11 puan , @dosimosi , @çağlar uysal , @baltahan 10 puan ile haftayı kârlı kapatan isimler oldular.
@MasacRE , @hasanca , @dosimosi , @The_Erinch , @MEnes , @Tolstoyevski , @bazinga , @emreemreu , @Gerekli24 , @Angelica , @mesmeso , @gsdikel , @Jaxiean , @Turkuazz , @Zeyno , @Keith Long , @eskici , @Maskeli Fedai , @slhttnmtl , @Yakamoz-Asi , @Kadir, @Cervantes
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
3 puan almışsın.
Fair city konusunda nediyorsun @dosimosi3 puan almışsın.
Ben geçen sene 1 hafta 0 puan alınca zirveden olmuştum ve son hafta 1 puanla etiketten olmuştum. Bu senede iyi gidiyorum. Umarım aynı tabloyu yaşamam. Kötü hissettiriyor cidden.
entrikası yasak elmadan feciHakim değilim.