Buraya neyle bağlanıyorsun ?
Yani ilgilenmiyorum diyorum
Buraya neyle bağlanıyorsun ?
Günün belirli bir vaktinden fazlasının uykuya teslim edilmesini doğru bulmuyorum... Tercihen en fazla 6 saat hadi çook yorgunsan 7 saat...
Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren
Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım
Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine
Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...
Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun. @Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...
Dosi haklı çünkü…Hemen de @Dosi 'lerini korurlarmis bak sen.
Hem de 2 hafta üst üsteHaftanın birincisimi oldum vayy iyiymiş
Aramızı bozmaya mı çalışıyorsun ?Hemen de @Dosi 'lerini korurlarmis bak sen.
@Yakamoz-Asi , Mikasa modunu sana göstersin, ister misin ?Dosi haklı çünkü…
------
Hem de 2 hafta üst üste
Dosi haklı çünkü…
------
Hem de 2 hafta üst üste
Lige soruşturma gelebilir Uefa tarafından Trabzonspor Fifaya şikayet etti
Dosi haklı çünkü…
İşin içinde pazarlık var Trabzonspor ve TFF arasında Trabzonspor’u şampiyon yaparsanızKesin öyledir.
Niye bozayim yahu.
Mikasa hanimlik modundan ne zaman cikiyor ki göstermedigi gün yok.
Dosi haklı çünkü…
------
Hem de 2 hafta üst üste
İtiraf et aileden kimden ipucu aldın ?Kendimden beklemediğim hareketler bunlar
Lig ne olacak onu bilmiyoruzKendimden beklemediğim hareketler bunlar
Bu lig normal bir lig mi 13 hakem görevden alındı birde var kayıtlarından kaynaklıİtiraf et aileden kimden ipucu aldın ?
Lig ne olacak onu bilmiyoruz
------
Bu lig normal bir lig mi 13 hakem görevden alındı birde var kayıtlarından kaynaklı
Reaksiyonu güzel gelmiş. @Maskeli Fedai üzücü olanı bozuyor. Sayaca işlemez. Onu değiş bari ajsjsjsjsj30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın
Ekli dosyayı görüntüle 116141
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------
Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz
Sonuncuyum Dosi hanım.. Üzülmemek elde değil..Reaksiyonu güzel gelmiş. @Maskeli Fedai üzücü olanı bozuyor. Sayaca işlemez. Onu değiş bari ajsjsjsjsj
Haline gül ve güldürü atSonuncuyum Dosi hanım.. Üzülmemek elde değil..
Tamamdır..Haline gül ve güldürü at