Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren :A
Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım:A

Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine :A

Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini... :A

Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun. :A @Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...

Hemen de @Dosi 'lerini korurlarmis bak sen. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kesin öyledir. :D :A

Niye bozayim yahu. :A
Mikasa hanimlik modundan ne zaman cikiyor ki göstermedigi gün yok. :A
İşin içinde pazarlık var Trabzonspor ve TFF arasında Trabzonspor’u şampiyon yaparsanız
Fifadan şikayeti geri çekeceğiz Trabzonspor şampiyon olmasa Lig tescil edilmeyecek çünkü Trabzonspor TFF yi fifa şikayet ettiler @Yakamoz-Asi @Dosi

30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın :Z
Ekli dosyayı görüntüle 116141

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------

Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz :A
Reaksiyonu güzel gelmiş. @Maskeli Fedai üzücü olanı bozuyor. Sayaca işlemez. Onu değiş bari ajsjsjsjsj

Kicktipp ile artık ilgilenmeyeceğim. @Tolstoyevski bir süre olmayacağından söz etmişti. Aktif olmazsa hatırlatma işini sen haledersin @12.Adam ?
Benim görevim bitti.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam