Buraya neyle bağlanıyorsun ?![]()
Yani ilgilenmiyorum diyorum
Buraya neyle bağlanıyorsun ?![]()
Günün belirli bir vaktinden fazlasının uykuya teslim edilmesini doğru bulmuyorum... Tercihen en fazla 6 saat hadi çook yorgunsan 7 saat...
Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren
Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım![]()
Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine![]()
Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...![]()
Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun.@Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...
Dosi haklı çünkü…Hemen de @Dosi 'lerini korurlarmis bak sen.![]()
Hem de 2 hafta üst üsteHaftanın birincisimi oldum vayy iyiymiş![]()
Aramızı bozmaya mı çalışıyorsun ?Hemen de @Dosi 'lerini korurlarmis bak sen.![]()
@Yakamoz-Asi , Mikasa modunu sana göstersin, ister misin ?Dosi haklı çünkü…
------
Hem de 2 hafta üst üste![]()
Dosi haklı çünkü…
------
Lige soruşturma gelebilir Uefa tarafından Trabzonspor Fifaya şikayet etti
Dosi haklı çünkü…
İşin içinde pazarlık var Trabzonspor ve TFF arasında Trabzonspor’u şampiyon yaparsanızKesin öyledir.![]()
Niye bozayim yahu.
Mikasa hanimlik modundan ne zaman cikiyor ki göstermedigi gün yok.![]()
Dosi haklı çünkü…
------
İtiraf et aileden kimden ipucu aldın ?Kendimden beklemediğim hareketler bunlar![]()
Lig ne olacak onu bilmiyoruzKendimden beklemediğim hareketler bunlar![]()
Bu lig normal bir lig mi 13 hakem görevden alındı birde var kayıtlarından kaynaklıİtiraf et aileden kimden ipucu aldın ?![]()
Lig ne olacak onu bilmiyoruz
------
Bu lig normal bir lig mi 13 hakem görevden alındı birde var kayıtlarından kaynaklı
Reaksiyonu güzel gelmiş. @Maskeli Fedai üzücü olanı bozuyor. Sayaca işlemez. Onu değiş bari ajsjsjsjsj30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın
Ekli dosyayı görüntüle 116141
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------
Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz![]()
Sonuncuyum Dosi hanım.. Üzülmemek elde değil..Reaksiyonu güzel gelmiş. @Maskeli Fedai üzücü olanı bozuyor. Sayaca işlemez. Onu değiş bari ajsjsjsjsj
Haline gül ve güldürü atSonuncuyum Dosi hanım.. Üzülmemek elde değil..
Tamamdır..Haline gül ve güldürü at![]()