Damien Duff
Favori Üye
Arada 8 puan fark olacaktı Giresun’laYani hiç bir şekilde Fener’in şansı yokmuş…
Arada 8 puan fark olacaktı Giresun’laYani hiç bir şekilde Fener’in şansı yokmuş…
Dedi ve Gomis attı.Keşke Antep'e ya da beraberliğe oynasaydım. Barça maçları yüzünden gaza gelip game of thrones olduk yine.. Antep 1-2 farkla yenecek gibi gözüküyor.
Yazdıktan bir dk sonra gol oldu cidden ama tek kale Antep oynuyordu maçı... GS hep öne geçip kaybediyor gerçi, 1-1 ya da 2-1 antep alır yine de...Dedi ve Gomis attı.
Kickttipte o maçları terse çevirsek 28 hafta olan maçları görevden alınan hakemlerin maçlarını @Tolstoyevski @bazinga @The_Erinch
O iş bende abi merak etme
Galatasaray maçına 3-1 deseydik, çok önemli bir 3 puan alacaktık. Doğru düzgün kimse Gaziantep kazanır dememiş.Kırk yılın başı skor bildik, ama gitmiş bütün forum da bilmiş, hiçbir anlamı kalmadı.
Aynen orada da zor maç bildik ama sadece 1 puan kazandık.Galatasaray maçına 3-1 deseydik, çok önemli bir 3 puan alacaktık. Doğru düzgün kimse Gaziantep kazanır dememiş.
ben dedim @emreemreuGalatasaray maçına 3-1 deseydik, çok önemli bir 3 puan alacaktık. Doğru düzgün kimse Gaziantep kazanır dememiş.
Ah ahhh yaktık puanıGalatasaray maçına 3-1 deseydik, çok önemli bir 3 puan alacaktık. Doğru düzgün kimse Gaziantep kazanır dememiş.
Saldın mı... Bahanen bu mu gerçekten de... Ben tepki bile vermedim farkındaysan geride olduğum dönemlerde, sessiz ve derinden ilerledim... Çünkü intikam soğuk yenir... Tadı öyle çıkar...Baktım çok ağlamaya başladınız artık saldım yoksa ben her zaman takımıma duygusal davranıp kazanır diyendim @MasacRE
Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüzSaldın mı... Bahanen bu mu gerçekten de... Ben tepki bile vermedim farkındaysan geride olduğum dönemlerde, sessiz ve derinden ilerledim... Çünkü intikam soğuk yenir... Tadı öyle çıkar...
Kaç bakalım tamam... Haydi görüşürüz...30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın
Ekli dosyayı görüntüle 116141
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------
Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz
İnsan paylaşırken beni keser yahu. Rezil rüsva olduk.30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------
Yeni haftaya 1249948 gün var, daha doğrusu milli araya girdik uykucu kedi @Yakamoz-Asi30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
------
Yeni haftaya 1249948 gün var, daha doğrusu milli araya girdik uykucu kedi @Yakamoz-Asi