Damien Duff
Süper Favori Üye
Kendine gelsin diye dedim
Burada taraftar yok aslında, herkes bireysel.Kendine gelsin diye dedim@bazinga
Fenerbahçe tayfası olarak üst sıralarda olmamız gerekiyor@The_Erinch Gs’li arkadaşlarımıza zirveyi tattırmasın. Kazanan biz olalım
![]()
Ağzından bal damlıyaKendine gelsin diye dedim@bazinga
Fenerbahçe tayfası olarak üst sıralarda olmamız gerekiyor@The_Erinch Gs’li arkadaşlarımıza zirveyi tattırmasın. Kazanan biz olalım
![]()
Bu süper lig çok belirsiz bir lig İrlanda liginden farkı kalmadıAğzından bal damlıya![]()
Süper Lig yeni haftasında tahmin yapmamış olanlara hatırlatma mesajıdır…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @MasacRE @Tolstoyevski @emreemreu @secquin @xdragxx @Gerekli24 @mesmeso @pompy @Maskeli Fedai @Cervantes
Beni etiketlemeyi unutun siz@Dosi
@Tolstoyevski neden unutuyorsun ? 😡
Bir istisna yap @Yakamoz-Asi de bu listeye ekle, gönlü olsun.Hayır sadece tahminleri göndermemiş olanları etiketlemiştim, misal @bazinga @Dosi @12.Adam @The_Erinch vb onları da etiket etmedim tahminleri göndermiş oldukları için![]()
Hayır sadece tahminleri göndermemiş olanları etiketlemiştim, misal @bazinga @Dosi @12.Adam @The_Erinch vb onları da etiket etmedim tahminleri göndermiş oldukları için![]()
Bir istisna yap @Yakamoz-Asi de bu listeye ekle, gönlü olsun.![]()
Sebep ?O zaten etiletlemezdi beni.![]()
1 gün foruma girmeyince hemen kaçırdık tahminiSüper Lig yeni haftasında tahmin yapmamış olanlara hatırlatma mesajıdır…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @MasacRE @Tolstoyevski @emreemreu @secquin @xdragxx @Gerekli24 @mesmeso @pompy @Maskeli Fedai @Cervantes
Olm aramıza Hayalet Casper girmiş1 gün foruma girmeyince hemen kaçırdık tahminiNeyse ki sonuçlar ters olmuş da rakibim @The_Erinch de 0 çekmiş ilk gün
![]()
O bir ara bizim baya önümüzdeydi. İyi yakaladık hayaletiOlm aramıza Hayalet Casper girmiş