Damien Duff
Favori Üye
Kendine gelsin diye dedim @bazinga
Burada taraftar yok aslında, herkes bireysel. Trabzonspor'un şampiyon olacağını işaretleyen @mesmeso iyi puan kazanır bu arada ama şampiyonluğu bilenin nasıl puan alacağı hakkında sen daha iyi bilirsin tabii.Kendine gelsin diye dedim @bazinga
Fenerbahçe tayfası olarak üst sıralarda olmamız gerekiyor @The_Erinch Gs’li arkadaşlarımıza zirveyi tattırmasın. Kazanan biz olalım
Ağzından bal damlıyaKendine gelsin diye dedim @bazinga
Fenerbahçe tayfası olarak üst sıralarda olmamız gerekiyor @The_Erinch Gs’li arkadaşlarımıza zirveyi tattırmasın. Kazanan biz olalım
Bu süper lig çok belirsiz bir lig İrlanda liginden farkı kalmadıAğzından bal damlıya
Süper Lig yeni haftasında tahmin yapmamış olanlara hatırlatma mesajıdır…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @MasacRE @Tolstoyevski @emreemreu @secquin @xdragxx @Gerekli24 @mesmeso @pompy @Maskeli Fedai @Cervantes
Beni etiketlemeyi unutun siz @Dosi
@Tolstoyevski neden unutuyorsun ? 😡
Bir istisna yap @Yakamoz-Asi de bu listeye ekle, gönlü olsun.Hayır sadece tahminleri göndermemiş olanları etiketlemiştim, misal @bazinga @Dosi @12.Adam @The_Erinch vb onları da etiket etmedim tahminleri göndermiş oldukları için
Hayır sadece tahminleri göndermemiş olanları etiketlemiştim, misal @bazinga @Dosi @12.Adam @The_Erinch vb onları da etiket etmedim tahminleri göndermiş oldukları için
Bir istisna yap @Yakamoz-Asi de bu listeye ekle, gönlü olsun.
@Dosi ye sormalı.Nasıl olsa umudu yok demiş bence.
@Dosi ye sormalı.
Sebep ?O zaten etiletlemezdi beni.
1 gün foruma girmeyince hemen kaçırdık tahmini Neyse ki sonuçlar ters olmuş da rakibim @The_Erinch de 0 çekmiş ilk günSüper Lig yeni haftasında tahmin yapmamış olanlara hatırlatma mesajıdır…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @MasacRE @Tolstoyevski @emreemreu @secquin @xdragxx @Gerekli24 @mesmeso @pompy @Maskeli Fedai @Cervantes
Olm aramıza Hayalet Casper girmiş1 gün foruma girmeyince hemen kaçırdık tahmini Neyse ki sonuçlar ters olmuş da rakibim @The_Erinch de 0 çekmiş ilk gün
O bir ara bizim baya önümüzdeydi. İyi yakaladık hayaletiOlm aramıza Hayalet Casper girmiş