Damien Duff
Favori Üye
Reis, hangi hakem ?bende bari şu hakemi neden atadılar beni yaktı
atilla karaoğlan beşiktaş 3-0 yener dedim galatasaray 2-0 önde neden teknik direktör mantıksız kadroyla çıkmışReis, hangi hakem ?
Dünkü maçların hepsinde sonlarda goller atılarak 2 puanları kapmıştım bugün ise bunu yapmıştım ve son anda 3 puanı kaptık 👇12 puan toplayarak genel olarak iyi bir hafta geçirdim. yine en çok puan alanın az arkasındayım.
@The_Erinch liderlik hayırlı olsun.
Giresun maçını son anda değiştirdim. En başta 1-1'di. Bakalım pişman olacakmıyım zaten 9 puan alınca yeterli deyip umursamıyorum gerisini.
Dünkü maçların hepsinde sonlarda goller atılarak 2 puanları kapmıştım bugün ise bunu yapmıştım ve son anda 3 puanı kaptık 👇
GS gol yese 3 puan daha gelecekti
Baktım 9 puan var ve @MEnes yaklaştı farkı fazla kapatmasın istedim benle 2 puan indirdi farkı, @MasacRE ile de 3 puan erittim bu skor ileBu umursamadığın halin ise umursasan 20 puan toplarsın herhal @Tolstoyevski
Ben haftaya çok iyi başladıktan sonra kendi kendime nazar değdirdim maalesef @The_Erinch in de önüne geçmiştim, ama sonra sana avans verdim deyip tekrar geçti beni
@bazinga, @Dosi, @emreemreu, @The_Erinch ve aklıma gelmeyip de nazar değdiren kişiler, söyleyeceklerim bu kadar. Gördüğünüz gibi sert düşüşe geçtim, bayram edin.29. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 15 puan ile @Angelica olurken, @The_Erinch uzun zamandır hedeflediği zirveye yerleşip hasanca'yı tahtından etti. @MasacRE ikisinin ensesinde olmaya devam etti.
Geçen hafta 0 puan alan @bazinga bu hafta resmen küllerinden doğarak iyi bir çıkış yakaladı.
Haftanın sert düşüşünü ise @Araf yaşadı.
Ekli dosyayı görüntüle 115874
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Darısı sonraki haftaya müdür beyciğim.Haftalık sezon rekorumu egale etmeme rağmen birincilik gelmedi. İlk 15 sıra içinde @12.Adam ile birlikte hiç birinciliği olmadan iki kişiden biriyim.
Olm iman gücüyle sallayacaksın 😂😂@bazinga, @Dosi, @emreemreu, @The_Erinch ve aklıma gelmeyip de nazar değdiren kişiler, söyleyeceklerim bu kadar. Gördüğünüz gibi sert düşüşe geçtim, bayram edin.
Sırada @bazinga var. Baya yüksek gitti bu hafta. Halbuki biz geçen haftaki performansını sevmiştik.@bazinga, @Dosi, @emreemreu, @The_Erinch ve aklıma gelmeyip de nazar değdiren kişiler, söyleyeceklerim bu kadar. Gördüğünüz gibi sert düşüşe geçtim, bayram edin.
@emreemreu fenerbahce maçlarını 30 milyon Euro’ya satarSırada @bazinga var. Baya yüksek gitti bu hafta. Halbuki biz geçen haftaki performansını sevmiştik.