Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Ah be Pena... Bu basit hatayla 2 puanıma mal oldun... Olsun haftayı zirvede bitirdik sayılır ve tırmanışımız devam ediyor... :A

29. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 15 puan ile @Angelica olurken, @The_Erinch uzun zamandır hedeflediği zirveye yerleşip hasanca'yı tahtından etti. @MasacRE ikisinin ensesinde olmaya devam etti.
Geçen hafta 0 puan alan @bazinga bu hafta resmen küllerinden doğarak iyi bir çıkış yakaladı.
Haftanın sert düşüşünü ise @Araf yaşadı.

IMG_20220314_200401.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai

12 puan toplayarak genel olarak iyi bir hafta geçirdim. yine en çok puan alanın az arkasındayım.

@The_Erinch liderlik hayırlı olsun. :D
Dünkü maçların hepsinde sonlarda goller atılarak 2 puanları kapmıştım :A bugün ise bunu yapmıştım ve son anda 3 puanı kaptık 👇
GS gol yese 3 puan daha gelecekti :A
Giresun maçını son anda değiştirdim. En başta 1-1'di. Bakalım pişman olacakmıyım :A zaten 9 puan alınca yeterli deyip umursamıyorum gerisini.

Baktım 9 puan var ve @MEnes yaklaştı farkı fazla kapatmasın istedim :A benle 2 puan indirdi farkı, @MasacRE ile de 3 puan erittim bu skor ile :A
Nerden bileyim dün hep puan alacağım :A iyi gittik birden
Ben haftaya çok iyi başladıktan sonra kendi kendime nazar değdirdim maalesef :A @The_Erinch in de önüne geçmiştim, ama sonra sana avans verdim deyip tekrar geçti beni :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
29. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 15 puan ile @Angelica olurken, @The_Erinch uzun zamandır hedeflediği zirveye yerleşip hasanca'yı tahtından etti. @MasacRE ikisinin ensesinde olmaya devam etti.
Geçen hafta 0 puan alan @bazinga bu hafta resmen küllerinden doğarak iyi bir çıkış yakaladı.
Haftanın sert düşüşünü ise @Araf yaşadı.

Ekli dosyayı görüntüle 115874

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
@bazinga, @Dosi, @emreemreu, @The_Erinch ve aklıma gelmeyip de nazar değdiren kişiler, söyleyeceklerim bu kadar. Gördüğünüz gibi sert düşüşe geçtim, bayram edin. :A