Olm aramıza Hayalet Casper girmiş
Elektrikli süpürgeyi unutmamanı da es geçmemeliO bir ara bizim baya önümüzdeydi. İyi yakaladık hayaleti
Olm aramıza Hayalet Casper girmiş
Elektrikli süpürgeyi unutmamanı da es geçmemeliO bir ara bizim baya önümüzdeydi. İyi yakaladık hayaleti
Survivor izlemiyorum ki artıkSurvivor'ın başından kalkmıyor ki Mikasa hanımlık yapar o. @Dosi @Tolstoyevski
Şampiyon ol...Survivor izlemiyorum ki artık
------
Aaaa Sivas maçı 3 puan vermiş Antalyaspor 2 gol daha atmasaymış keşke. Dünkü maçlar elde patladı. Hep yanlış ata oynamışım. Neyseki 5 puan alıp çok kötü sonuca dur demişiz.
O biraz zor maalesefŞampiyon ol...
Ne zoru be kendine gel Zeyzey moda gir...O biraz zor maalesef
Bende yapacağım öylede üşeniyorumKicktipp'de 38. haftaya kadar tahminlerimi yaptim ve bu tahmin unutma olayindan da kurtuldum diyebilirim. Hayirli olsun ama bu hafta cok kötü.
Yahu hafta hafta gitsene form durumuna falan bakıp aaaaaaBende yapacağım öylede üşeniyorum
Bu arada arada eşit yaparsın aklına geldikçe
Bende yapacağım öylede üşeniyorum
Bu arada arada eşit yaparsın aklına geldikçe
Foruma bile vakit ayıramayacak hale gelmişim. Kicktippte yinede 3-5 puan ile üstlerde tutunmaya çalışıyoruzNe zoru be kendine gel Zeyzey moda gir...
Yahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...Foruma bile vakit ayıramayacak hale gelmişim. Kicktippte yinede 3-5 puan ile üstlerde tutunmaya çalışıyoruz
Olurda ilk 5 içinde olursam @bazinga bir güzellik yapıp bana da etiket versin, bu sene kalabalığız.
Bu son katılım senem olur belki. Yeniden iyi gidip sonlarda kaybetmeyi kaldıramam
Bak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparımYahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...
Hee edit yapacaksan ok ben mümkün olduğunca hatırlatırım ben olamadım bari Zeyzey olsun sjsjsjsBak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparım
Bu konu uplandıkça unutmam mümkün olmazkiHee edit yapacaksan ok ben mümkün olduğunca hatırlatırım ben olamadım bari Zeyzey olsun sjsjsjs
Az iddialı ol be sinir ettin..Bu konu uplandıkça unutmam mümkün olmazki
3. Olmak bana yeterde artar bile onu da olmayız
@Dosi ye anlatsan hakemlerin müdahale etmediği ligde puan durumuna baktın mı onu söyleNe zoru be kendine gel Zeyzey moda gir...
Yani hiç bir şekilde Fener’in şansı yokmuş…Sjsjsjsjsj hangi Türk kızı hoşlandı reis...
@Dosi hakemler müdahale etmese Giresun şampiyonmuş Trabzonspor da küme düşüyormuş reise göre.
Yes üçüncüyüz biz her türlü..Yani hiç bir şekilde Fener’in şansı yokmuş…