Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Survivor'ın başından kalkmıyor ki Mikasa hanımlık yapar o. :A @Dosi @Tolstoyevski
Survivor izlemiyorum ki artık :A
------

Aaaa Sivas maçı 3 puan vermiş :Z Antalyaspor 2 gol daha atmasaymış keşke. Dünkü maçlar elde patladı. Hep yanlış ata oynamışım. Neyseki 5 puan alıp çok kötü sonuca dur demişiz.

Survivor izlemiyorum ki artık :A
------

Aaaa Sivas maçı 3 puan vermiş :Z Antalyaspor 2 gol daha atmasaymış keşke. Dünkü maçlar elde patladı. Hep yanlış ata oynamışım. Neyseki 5 puan alıp çok kötü sonuca dur demişiz.
Şampiyon ol...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kicktipp'de 38. haftaya kadar tahminlerimi yaptim ve bu tahmin unutma olayindan da kurtuldum diyebilirim. Hayirli olsun ama bu hafta cok kötü. :T: :D

• İlginç
Ne zoru be kendine gel Zeyzey moda gir...
Foruma bile vakit ayıramayacak hale gelmişim. Kicktippte yinede 3-5 puan ile üstlerde tutunmaya çalışıyoruz :A
Olurda ilk 5 içinde olursam @bazinga bir güzellik yapıp bana da etiket versin, bu sene kalabalığız.
Bu son katılım senem olur belki. Yeniden iyi gidip sonlarda kaybetmeyi kaldıramam :A

• Üzücü
  • Sinir Bozucu
Reactions: bazinga and xdragxx
Foruma bile vakit ayıramayacak hale gelmişim. Kicktippte yinede 3-5 puan ile üstlerde tutunmaya çalışıyoruz :A
Olurda ilk 5 içinde olursam @bazinga bir güzellik yapıp bana da etiket versin, bu sene kalabalığız.
Bu son katılım senem olur belki. Yeniden iyi gidip sonlarda kaybetmeyi kaldıramam :A
Yahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...

• Güldürdün
Yahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...
Bak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Bak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparım :A
Hee edit yapacaksan ok ben mümkün olduğunca hatırlatırım ben olamadım bari Zeyzey olsun sjsjsjs

• Güldürdün
Bu kadar tersliğin sebebi bir Türk kızın bende hoşlan

@Dosi ye anlatsan hakemlerin müdahale etmediği ligde puan durumuna baktın mı onu söyle
Sjsjsjsjsj hangi Türk kızı hoşlandı reis...
@Dosi hakemler müdahale etmese Giresun şampiyonmuş Trabzonspor da küme düşüyormuş reise göre.

• Güldürdün