Kediler sinsi oluyor bosuna demiyorum. Simdiden paylasiyor ki, millet o güne kadar unutsun. @Dosi
Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğineHerzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren
Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım
Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren
Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-AsiYok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine
Ben herzaman masumum ve masum söylemlerim olurBu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...
Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren
Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine
Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...
Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun. @Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-Asi
------
Ben herzaman masumum ve masum söylemlerim olur
'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de...Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-Asi
------
Ben herzaman masumum ve masum söylemlerim olur
Her zaman diye yazmadım, herzaman diye yazdım. Yani orda yanılma payımın minnacık bir boşluk uzunluğunda olduğunu belirtmeye çalıştım (şuan çok saçmaladım gibi)'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de...
Gerçekten şaşırtıcı bir lafı çevirme şekli oldu gibi... BU kadarını hiç beklemiyordum, ilginç...Her zaman diye yazmadım, herzaman diye yazdım. Yani orda yanılma payımın minnacık bir boşluk uzunluğunda olduğunu belirtmeye çalıştım (şuan çok saçmaladım gibi)
Kafa zehir gibi şimdilik (5 küsür saatlik bir uykuya rağmen sjsjsjs) @xdragxxGerçekten şaşırtıcı bir lafı çevirme şekli oldu gibi... BU kadarını hiç beklemiyordum, ilginç...
Her zaman zehirKafa zehir gibi şimdilik (5 küsür saatlik bir uykuya rağmen sjsjsjs) @xdragxx
Lafı çevirme konusunda aslında iyiyimdir ama şuan bu kadarı bana da sürpriz oldu
5 saat bir şey değil ya... Ben 4 - 4:30 saatlik uykuyla bile tam modda sanatımı yapabiliyorum... Bu konuda master degree olduğumu söylememe gerek yok zaten...Kafa zehir gibi şimdilik (5 küsür saatlik bir uykuya rağmen sjsjsjs) @xdragxx
Lafı çevirme konusunda aslında iyiyimdir ama şuan bu kadarı bana da sürpriz oldu
uzun zamandır ortalama 7 saat uyuyan biriyim ama bu gece fazla kısa oldu uyku5 saat bir şey değil ya... Ben 4 - 4:30 saatlik uykuyla bile tam modda sanatımı yapabiliyorum... Bu konuda master degree olduğumu söylememe gerek yok zaten...
Ben de uzun zamandır 6 saate bile çıkmıyordum ama bugün 7 saat uyudum...uzun zamandır ortalama 7 saat uyuyan biriyim ama bu gece fazla kısa oldu uyku
30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın
Ekli dosyayı görüntüle 116141
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------
Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz
Lig maçlarına 1 hafta ara verildi. Dersine sıkı çalış.Haftanın birincisimi oldum vayy iyiymiş
Lig maçlarına 1 hafta ara verildi. Dersine sıkı çalış.
Gündemi takip etNeden ara verilmişş
Gündemi takip et
Buraya neyle bağlanıyorsun ?Valla hiç haber falanda izlemiyorum ben