Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Kediler sinsi oluyor bosuna demiyorum. Simdiden paylasiyor ki, millet o güne kadar unutsun. :A @Dosi
Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren :A
Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım:A

Kediler sinsi oluyor bosuna demiyorum. Simdiden paylasiyor ki, millet o güne kadar unutsun. :A @Dosi

Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine :A

Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini... :A

Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine :A
Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima :A Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-Asi
------

Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini... :A
Ben herzaman masumum ve masum söylemlerim olur :A

Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima :A Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-Asi
------

Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun. :A @Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...

------

'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de... :A
Her zaman diye yazmadım, herzaman diye yazdım. Yani orda yanılma payımın minnacık bir boşluk uzunluğunda olduğunu belirtmeye çalıştım :A (şuan çok saçmaladım gibi)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Kafa zehir gibi şimdilik (5 küsür saatlik bir uykuya rağmen sjsjsjs) @xdragxx
Lafı çevirme konusunda aslında iyiyimdir ama şuan bu kadarı bana da sürpriz oldu :A
5 saat bir şey değil ya... Ben 4 - 4:30 saatlik uykuyla bile tam modda sanatımı yapabiliyorum... :A Bu konuda master degree olduğumu söylememe gerek yok zaten... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
30. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica ve @Araf olurken, Hasanca yeniden ilk sıraya yerleşti.
yeni haftayı yapmayı unutmayın :Z
Ekli dosyayı görüntüle 116141

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes@The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso@Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵@MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes@eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
------

Yorumum yok, işe kaçıyorum şimdi. Haydi görüşürüz :A

Haftanın birincisimi oldum vayy iyiymiş :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam