Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Sezon sonunda serbest düşüşe geçtik maalesef. :(

En azından haftaya da birinci olamazsam hiç hafta birinciliği kazanmayanların lideri oluyorum. :A
@MEnes ile farki actim. yüksek ihtimal artik ilk 3 olup nihayet o etiketi alacagim :A sen bu sene 1.,2.,3. yazma yerine en iyi kicktipp tahmincileri diye genel yaz @MasacRE :A
2017'de en iyi tahminci etiketini alinca ara vermistim, hava atamadan geri kaybolmustu. Kader bazi yerlerde ayni oyunu oynuyor. Bakalim bu kez nasil olacak :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: MasacRE and bazinga
Bu hasanca her yıl nasıl bu yarışmayı kazanıyor 🙄🙄 @dosimosi @bazinga @MasacRE
Muhtemelen varlığından haberi bile olmadığı bir forumun yarışmasına bile katılıyorsa o adamın 2357295 tane falan yarışmada katılımı vardır abi. O yüzden normal sonuç :A
------

@MEnes ile farki actim. yüksek ihtimal artik ilk 3 olup nihayet o etiketi alacagim :A sen bu sene 1.,2.,3. yazma yerine en iyi kicktipp tahmincileri diye genel yaz @MasacRE :A
2017'de en iyi tahminci etiketini alinca ara vermistim, hava atamadan geri kaybolmustu. Kader bazi yerlerde ayni oyunu oynuyor. Bakalim bu kez nasil olacak :A
Hain dosimosi'ye bak sen. Genel etiketle geçiştirttirecek beni :bağır:

yahu bari tahmin yapmasaydinda az heyecan yapsaydik acaba yetisirmiyiz diye :A
neyse Gs'liler arasinda en sampiyon olmasini isteyecegim kisi sensin zaten. Sanki bunu daha en baslarda demistim. Benim ezeli rakibim @MEnes :A
Bir ara yetişmiştim sana ama farkı açmışsın be... Aaah ah nerde o sırt sırta verdiğimiz günler... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
IMG_2138.PNG

• Güldürdün
Reactions: Dosi