- Reaksiyon puanı
- 113,529
- Puanı
- 1,060
bir sürü mac oynaniyormus suan. Umarim puan kaparizTürkiye futbol fedarasyonun borcu varmış @dosimosi
bir sürü mac oynaniyormus suan. Umarim puan kaparizTürkiye futbol fedarasyonun borcu varmış @dosimosi
ben bu lig normal lig değil fenerbahçe nin kurucu ortağa ihtiyacı var 7 tanebir sürü mac oynaniyormus suan. Umarim puan kapariz
bu sene farkliydi evet. Biz bile kicktippte herzaman cok yüksek puan alirdik ama artik 10 puan alinca cok puan aldik diyoruzben bu lig normal lig değil fenerbahçe nin kurucu ortağa ihtiyacı var 7 tane
dernekler kapanıyor anonim şirket oluyor futbol külüpleri @dosimosibu sene farkliydi evet. Biz bile kicktippte herzaman cok yüksek puan alirdik ama artik 10 puan alinca cok puan aldik diyoruz
@MEnes ile farki actim. yüksek ihtimal artik ilk 3 olup nihayet o etiketi alacagim sen bu sene 1.,2.,3. yazma yerine en iyi kicktipp tahmincileri diye genel yaz @MasacRESezon sonunda serbest düşüşe geçtik maalesef.
En azından haftaya da birinci olamazsam hiç hafta birinciliği kazanmayanların lideri oluyorum.
Muhtemelen varlığından haberi bile olmadığı bir forumun yarışmasına bile katılıyorsa o adamın 2357295 tane falan yarışmada katılımı vardır abi. O yüzden normal sonuç
Hain dosimosi'ye bak sen. Genel etiketle geçiştirttirecek beni@MEnes ile farki actim. yüksek ihtimal artik ilk 3 olup nihayet o etiketi alacagim sen bu sene 1.,2.,3. yazma yerine en iyi kicktipp tahmincileri diye genel yaz @MasacRE
2017'de en iyi tahminci etiketini alinca ara vermistim, hava atamadan geri kaybolmustu. Kader bazi yerlerde ayni oyunu oynuyor. Bakalim bu kez nasil olacak
bende iki senedir hep üstlerdeyim. Biraz sans isi o da eskilerdende varmis baska kicktipplkerde. Tecrübe iside etkin
ya siz sabarcilar niye böylesiniz be 😡Hain dosimosi'ye bak sen. Genel etiketle geçiştirttirecek beni
Hakkımız olanı istiyoruz, ne var bundabende iki senedir hep üstlerdeyim. Biraz sans isi o da eskilerdende varmis baska kicktipplkerde. Tecrübe iside etkin
------
ya siz sabarcilar niye böylesiniz be 😡
Bir ara yetişmiştim sana ama farkı açmışsın be... Aaah ah nerde o sırt sırta verdiğimiz günler...yahu bari tahmin yapmasaydinda az heyecan yapsaydik acaba yetisirmiyiz diye
neyse Gs'liler arasinda en sampiyon olmasini isteyecegim kisi sensin zaten. Sanki bunu daha en baslarda demistim. Benim ezeli rakibim @MEnes
Eskiye bir bakıver.... Neler neler bıraktın ?.... @dosimosiBir ara yetişmiştim sana ama farkı açmışsın be... Aaah ah nerde o sırt sırta verdiğimiz günler...
1 milyon TL borcumuz olmayı en fazla 5 milyar TL borcumuz varNeden yapamasın ? Daha iyi bile olabilir.
spor yasasından kaynaklı emin olamıyorum bizde anonim şirket kurmak gerekiyormu kickttiptede @Gerekli24 @12.Adam
Hakkımız olanı istiyoruz, ne var bunda
@MasacRE bu hafta unutsaydı tahmin yapmayı, 1. Olma şansım olurdu neyse sonuç olarak etiketi garanti ettim artık @bazinga bana da yanlışlıkla birinci yazsın ve dokunmasınBir ara yetişmiştim sana ama farkı açmışsın be... Aaah ah nerde o sırt sırta verdiğimiz günler...