- Reaksiyon puanı
- 116,141
- Puanı
- 1,060
Bu hafta bol gol olacağını anlamışsın amaAdamlar durmuyor ki 7 olmuş 😂😂
Ah ah en başta devam edecektinKısa günün kârı.
Bu hafta bol gol olacağını anlamışsın amaAdamlar durmuyor ki 7 olmuş 😂😂
Ah ah en başta devam edecektinKısa günün kârı.
Zirveyi Hasanca'dan alarak seriyi bozmak istemedim dermişim. Şaka şaka, devam etsem de alt sıralarda olurdum.Bu hafta bol gol olacağını anlamışsın ama
Ah ah en başta devam edecektin
konumuzda 1000 mesaji gecmisZirveyi Hasanca'dan alarak seriyi bozmak istemedim dermişim. Şaka şaka, devam etsem de alt sıralarda olurdum.
1000. mesajı Erinç abi yazmış, tebrikler alışveriş çeki kazandın abi. @The_Erinchkonumuzda 1000 mesaji gecmis
geceye unutmazsam kazananin konusunu acarim. suan hazirliksizim ve bonus falan tamamlansin hele
BEN bu ligden hoşlanmadım1000. mesajı Erinç abi yazmış, tebrikler alışveriş çeki kazandın abi. @The_Erinch
kendisine 3.lük etiketi verip defteri kapatiriz1000. mesajı Erinç abi yazmış, tebrikler alışveriş çeki kazandın abi. @The_Erinch
bu lig sinir bozucuydukendisine 3.lük etiketi verip defteri kapatiriz
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Süper Ligine gitsin reis, bu ligden bir halt olmaz.BEN bu ligden hoşlanmadım
İlk 3 mü etiket alıyor, ben sadece 1. olan sanıyordum.kendisine 3.lük etiketi verip defteri kapatiriz
Ne şanssızsın ya, kazanamayanların lideride olamadınSezon sonunda serbest düşüşe geçtik maalesef.
En azından haftaya da birinci olamazsam hiç hafta birinciliği kazanmayanların lideri oluyorum.
Geçen senede ilk 3tü. Ben Ne diye gaza bastım sanıyorsunGalatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Süper Ligine gitsin reis, bu ligden bir halt olmaz.
------
İlk 3 mü etiket alıyor, ben sadece 1. olan sanıyordum.
megafon olayı benide bozduNe şanssızsın ya, kazanamayanların lideride olamadın
En azından son hafta zirve olarak iyi kapattın bence bana ve @MasacRE ’ye şimdiden birinci olma etiketi verebilirsin kazanan konusunu bir ara açarım.
Bu da en çok haftalık zirve listesi. Başında ben varım puanlama olarak
Ekli dosyayı görüntüle 117506
------
Geçen senede ilk 3tü. Ben Ne diye gaza bastım sanıyorsun
beni megafon olayı devreye girmese fenerbahçenin düşüsü yaktı en fazla megafon ve hakemlerde var
bu lig nasıl bir lig doğru dürüst bir lig değil TFF seçimi Ankarada yapılacak elektronik oylama ile seçilecek @dosimosi @12.Adam @The_ErinchOnda olmadığım için haberim yok ama orda etiket olayı olmayacaktı diye biliyorum
38 haftanın 38.sinde ilk birinciliği almak ilginç oldu gerçekten.Ne şanssızsın ya, kazanamayanların lideride olamadın
En azından son hafta zirve olarak iyi kapattın bence bana ve @MasacRE ’ye şimdiden birinci olma etiketi verebilirsin kazanan konusunu bir ara açarım.
Bu da en çok haftalık zirve listesi. Başında ben varım puanlama olarak
Ekli dosyayı görüntüle 117506
------
Geçen senede ilk 3tü. Ben Ne diye gaza bastım sanıyorsun
Biz en üst düzey ligin tahmincisiyiz.
Artk kendine öyle bir etiket hazırlarsın 😅😁38 haftanın 38.sinde ilk birinciliği almak ilginç oldu gerçekten.
------
fenerbahçeye psikoloji sorumlusu lazım38 haftanın 38.sinde ilk birinciliği almak ilginç oldu gerçekten.
------