Bende sınava girdim @dosimosiKicktippi iyice saldım. Önceden yapılan tahminlerle bakalım ne kadar ilerleyeceğim
Hepsine 1-1 yazan köşeyi dönmüştüÇok ilginç bir hafta oluyor. 5 maçın 4'ü 1-1 bitti. Tek 1-1 dediğim maç ise berabere bitmemiş.
Nasıl geçti?Bende sınava girdim @dosimosi
İyi geçti 45 dakika 100 soruHepsine 1-1 yazan köşeyi dönmüştü
Kime ne yazdığımı bilmiyorum.
Nasıl geçti?
benim sözlü sınavım var online speaking sınavı @12.Adamfav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Süper Lig'de 33. Hafta geride kaldı. Hayalet Hasanca, 12 puanla haftanın en çok puan toplayan ismi olurken, @MasacRE ve @Turkuazz 10 puanla hayaleti takip ettiler. Ben ise 8 puanla 1 sıra yükselerek 6.sırada kendime yer buldum. @Zeyno da benle eşit puan topladı ama sıralamada bir değişikliğe uğramadı. @Tolstoyevski ve @Araf 7'şer , @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi 6 puan isimler oldu.
@MasacRE , @hasanca , @dosimosi , @The_Erinch , @MEnes , @Tolstoyevski , @bazinga , @emreemreu , @Gerekli24 , @Angelica , @mesmeso , @gsdikel , @Jaxiean , @Turkuazz , @Zeyno , @Keith Long , @eskici , @Maskeli Fedai , @slhttnmtl , @Yakamoz-Asi , @Kadir, @Cervantes
Online testi çok mantıksız geldi 100 Grammar sorusu nedir 45 dakikadaBaşarılar dilerim.
Şampiyonluğa yürüyorum canım yoldaşlarım 😳😳 @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedaifav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Süper Lig'de 33. Hafta geride kaldı. Hayalet Hasanca, 12 puanla haftanın en çok puan toplayan ismi olurken, @MasacRE ve @Turkuazz 10 puanla hayaleti takip ettiler. Ben ise 8 puanla 1 sıra yükselerek 6.sırada kendime yer buldum. @Zeyno da benle eşit puan topladı ama sıralamada bir değişikliğe uğramadı. @Tolstoyevski ve @Araf 7'şer , @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi 6 puan isimler oldu.
@MasacRE , @hasanca , @dosimosi , @The_Erinch , @MEnes , @Tolstoyevski , @bazinga , @emreemreu , @Gerekli24 , @Angelica , @mesmeso , @gsdikel , @Jaxiean , @Turkuazz , @Zeyno , @Keith Long , @eskici , @Maskeli Fedai , @slhttnmtl , @Yakamoz-Asi , @Kadir, @Cervantes
Tebrikler. Bence artık garantiledin. 2. ve 3. kim olacak onu öğrenmeye çalışacağız
Şşştt sükut dur az..
Tebrikler. Bence artık garantiledin. 2. ve 3. kim olacak onu öğrenmeye çalışacağız
Rehavete kapılmak yok. Son haftaya kadar aynı tempoda mücadelemizi sürdüreceğiz.
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Süper Lig'de 33. Hafta geride kaldı. Hayalet Hasanca, 12 puanla haftanın en çok puan toplayan ismi olurken, @MasacRE ve @Turkuazz 10 puanla hayaleti takip ettiler. Ben ise 8 puanla 1 sıra yükselerek 6.sırada kendime yer buldum. @Zeyno da benle eşit puan topladı ama sıralamasında bir değişikliğe uğramadı. @Tolstoyevski ve @Araf 7'şer , @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi 6 puan isimler oldu.
bende sınavlardan fırsat bulamıyorum ki birde online seviye tespit sınavıYerimde saymak ta bir şereftir benim için
Yeni haftada en az 5 puan alırsan bir sıra yükselebilirsin.Yerimde saymak ta bir şereftir benim için
Seninle gurur duyuyoruz canım yoldaşım benim.. Ben de ilk 3 amacıyla mücadelemi son haftaya kadar sürdürmeye devam edeceğim... 😳😳 @Sherlock @Maskeli Fedai
Bu kicktippin iptali istiyorum Maçın 5 dakikası oynanmadıkiKicktipp'te 33.Hafta tamamlandı.Sonuçlar şöyle; @Gerekli24 13 puanla haftanın en çok puan toplayan ismi olurken bir sıra yükselerek 12.sıraya tırmandı.Haftanın en çok puan toplayan ikinci ismi @Yakamoz-Asi 12 puanla bir sıra yükselerek haftayı 21.sırada bitirdi.İlk 10 daki yoldaşım @MEnes 'in 12 puanla @Gerekli24 den sonra en yüksek puan toplayan isim olurken etiket iddiasını güçlendirdi.Geçen hafta el değiştiren liderliği alan hayalet 👻 Hasanca averajla @MasacRE nin önünde liderliğini korumakta.Listede ben bir sıra düşerken @Araf hemen arkamda farkı eritti. @bazinga bir sıra gerileyerek 9.luğa düştü.
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Bu haftanın panoramasını sen yapar mısın? Ya da sen görseli fırlat, yazı işini bana bırak.haftanın birincilerinden biri olmuşum son düzlükte fena değiliz. Demek ki boşvermeyip asılsam daha iyi olabilirmiş
Bonus puanları ile denge değişir mi belirsiz ama ilk 3 içinde kalma olasılığım hala devam etmekte