Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Kediler sinsi oluyor bosuna demiyorum. Simdiden paylasiyor ki, millet o güne kadar unutsun.
@Dosi
Herzaman maç günü hatırlatmalar yapılır. İftira atmadan önce araştır öğren

Bak en yakın düşmanım @MEnes ‘in bile unutmuş olduğu anlarda hatırlatmıştım

Kediler sinsi oluyor bosuna demiyorum. Simdiden paylasiyor ki, millet o güne kadar unutsun.
@Dosi

Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine

Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...

Yok o konuda kedi hanıma asla laf ettirmem çünkü tamamen saf kedi olmasından dolayı şimdiden paylaşmış. Haberi bile yeni olmuştur milli maç arasına girildiğine
Yok haberim yoktu, ayrıca haftalık puan vs olaylarını maçlar bittiği an paylaşıyorum daima
Pazar günü olan tablo forumdan erken çıkmış olduğum için bugüne kaldı. Ayrıca görev sana aitken ben yapıyorum @Yakamoz-Asi
------

Bu konuda Zey sen haklısın ona bir şey diyemem... Tamamen masum bir niyetle demişsindir üstteki dediklerini...
Ben herzaman masumum ve masum söylemlerim olur

Ben de @Dosi ye hak veriyorum. @Yakamoz-Asi sen Abdülhamit ' i savundun.
@Yakamoz-Asi savunmadım, ben çıkar göster...

'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de...

Reactions: 12.Adam and Dosi
'HER ZAMAN' mı... Bak şimdi... Bunu bir düşünmek lazım... Acaba... Öyle mi gerçekten de...
Her zaman diye yazmadım, herzaman diye yazdım. Yani orda yanılma payımın minnacık bir boşluk uzunluğunda olduğunu belirtmeye çalıştım
(şuan çok saçmaladım gibi)

Reactions: 12.Adam and MEnes
Kafa zehir gibi şimdilik (5 küsür saatlik bir uykuya rağmen sjsjsjs) @xdragxx
Lafı çevirme konusunda aslında iyiyimdir ama şuan bu kadarı bana da sürpriz oldu
5 saat bir şey değil ya... Ben 4 - 4:30 saatlik uykuyla bile tam modda sanatımı yapabiliyorum...
Bu konuda master degree olduğumu söylememe gerek yok zaten...

Reactions: 12.Adam and Dosi
5 saat bir şey değil ya... Ben 4 - 4:30 saatlik uykuyla bile tam modda sanatımı yapabiliyorum...
Bu konuda master degree olduğumu söylememe gerek yok zaten...
uzun zamandır ortalama 7 saat uyuyan biriyim ama
bu gece fazla kısa oldu uyku

Reactions: 12.Adam and MEnes

Haftanın birincisimi oldum vayy iyiymiş

Reactions: Dosi and 12.Adam