Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Survivor'ın başından kalkmıyor ki Mikasa hanımlık yapar o.
@Dosi @Tolstoyevski
Survivor izlemiyorum ki artık

------

Aaaa Sivas maçı 3 puan vermiş
Antalyaspor 2 gol daha atmasaymış keşke. Dünkü maçlar elde patladı. Hep yanlış ata oynamışım. Neyseki 5 puan alıp çok kötü sonuca dur demişiz.

Bu hafta da epey kötüyüz. Milli aradan sağlam dönmek istiyoruz.

Şampiyon ol...

Reactions: Dosi
Kicktipp'de 38. haftaya kadar tahminlerimi yaptim ve bu tahmin unutma olayindan da kurtuldum diyebilirim. Hayirli olsun ama bu hafta cok kötü.

Ne zoru be kendine gel Zeyzey moda gir...
Foruma bile vakit ayıramayacak hale gelmişim. Kicktippte yinede 3-5 puan ile üstlerde tutunmaya çalışıyoruz

Olurda ilk 5 içinde olursam @bazinga bir güzellik yapıp bana da etiket versin, bu sene kalabalığız.
Bu son katılım senem olur belki. Yeniden iyi gidip sonlarda kaybetmeyi kaldıramam

Reactions: bazinga and xdragxx
Yahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...

Yahu boşver forumu durgun zaten kicktipp tahmini 5 dakikalık iş kızdırma beni...
Bak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparım

Reactions: xdragxx
Bak önden yapmak iyidir. Düşün aksilikler olur ve girip tahmin yapmayı unuturum. Hiç yapmamaktansa elde olan tahminler olur. Ben zaten haftalık edit olayı yaparım
Hee edit yapacaksan ok ben mümkün olduğunca hatırlatırım ben olamadım bari Zeyzey olsun sjsjsjs

Bu kadar tersliğin sebebi bir Türk kızın bende hoşlan

@Dosi ye anlatsan hakemlerin müdahale etmediği ligde puan durumuna baktın mı onu söyle
Sjsjsjsjsj hangi Türk kızı hoşlandı reis...
@Dosi hakemler müdahale etmese Giresun şampiyonmuş Trabzonspor da küme düşüyormuş reise göre.