Direkten dönen 5 puanım oldu bu hafta. Çok etkiledi ama neyse şimdilik @emreemreu 'yu geçtimTahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorumGalatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli bulduk
Direkten dönen 5 puanım oldu bu hafta. Çok etkiledi ama neyse şimdilik @emreemreu 'yu geçtimTahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorumGalatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli bulduk
Tahmin yapmayı unutmazsam şampiyon benimDirekten dönen 5 puanım oldu bu hafta. Çok etkiledi ama neyse şimdilik @emreemreu 'yu geçtimFakat hedefim sensin. Gs'liler aşağıya kaydıkça hangi FB'li kazanırsa sorun değil
Kabahat sende değişiklik bazen işe yaramaz@12.Adam bak sistemimi devam etsem 2 puanım daha olacaktıtüh
Laaa bir çekil burnumun dibinden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 gelmiş enseme 🤪Tahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorumGalatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli bulduk
Haftaya altıma alırım seni abiLaaa bir çekil burnumun dibinden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 gelmiş enseme 🤪
Haftaya altıma alırım seni abiOndan sonra hedef hayalet hasanca
Güzel, sende @Maskeli Fedai gibi havalandın zehirli oku attın ve seni radarıma aldımTahmin yapmayı unutmazsam şampiyon benim
Boncuk da durduramayacak artık beniGüzel, sende @Maskeli Fedai gibi havalandın zehirli oku attın ve seni radarıma aldımayağına sıktın
Evet bu hafta mükemmeldin. Ozaman sana gelsin bu:
Ekli dosyayı görüntüle 114189
Bu hafta maçlar yok neyse ki, bir hafta dinlenmek iyi gelecek ligeSüper Lig 21-22 sezonu 23. hafta sonuçları belli oldu... (yeni hafta maçları için tahminlerinizi şimdiden yapın)
Bu Haftanın birincisi 14 puan ile @MasacRE oldu ve sıralama olarak en fazla üst sıraya yükselen isim ise @xdragxx oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 114204
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Milli maçlar mi var?Bu hafta maçlar yok neyse ki, bir hafta dinlenmek iyi gelecek lige
Fifa takviminin Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri nedeniyle 1 hafta molaMilli maçlar mi var?
Bilmiyordun. Neyse zamanı gelince sen hatırlatırsin
Sen artık kicktipp ortağım değilsin. @Cervantes arada hatırlatma işini yapacak (kendisi yapmayı hatırlarsa
Yok maalesef :SBu hafta maç yok mu
Sen artık kicktipp ortağım değilsin. @Cervantes arada hatırlatma işini yapacak (kendisi yapmayı hatırlarsa)
Yok maalesef :S
Sen ne kadar Zey TV ortağım değilsen ben de o kadar Kicktipp ortağın değilimdirSen artık kicktipp ortağım değilsin. @Cervantes 'e arada hatırlatma işini yapacak (kendisi yapmayı hatırlarsa)
Yok maalesef :S
Şimdi yap işte. Ne bekliyorsunBana da hatırlatma yapın, bende yapmadım daha.
Şimdi yap işte. Ne bekliyorsun
Yok biz zaten maç gününden bir kaç gün önce veya 1 gün öncesinde toplu etiket yapıp hatırlatma yapıyoruz herzaman. Ben yokken sıra @Tolstoyevski 'de iken kendisi maçın başlamasına bir kaç saat kala aklı başına geliyor. Veya onuda unutuyor. En son @Cervantes hatırlatma yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?