Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi 3. hafta sonuçları belli oldu...

4-3-2 puan sistemli Şampiyonlar Ligi sisteminde bu hafta oynanan 16 maçın 14'ünü doğru tahmin ederek toplam 37 puan toplayan @Araf haftaya damgasını vurdu ve hafta birinciliğini elde edip 4 basamak birden yükselerek zirve hattına yaklaştı...

Araf'ı 30 puanla @Maskeli Fedai ve 29'ar puanla @Dosi ve @12.Adam takip etti...

@Dosi @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @Sherlock @Araf @Gerekli24 @emreemreu @Jaxiean @baltahan @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @bazinga

Bunu kontrol etseydim önden, BJK yenilgi yazardım. Geçen ayın tahminleri bunlar.

ŞL önemsiz. Diğeri iyi devam etsin yeter
ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten
@bazinga

ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten
@bazinga
Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı

Bu saatten sonra dönmez.
------

ŞL de tahmin yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor Rize Giresun tahminlerine göre
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun

Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı

Bu saatten sonra dönmez.
------

Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun
Belli olmaz haftada 30 puan alınıyor ama hafta sayısı sınırlı gerçi
20 puan ama halen bir şans demek...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu kadar çok yükselmem şaşırttı beni.
Manchester United'ın maçını skor tahmini olarak iddaada tahmin etmiş olsam olurdu, iyi para kazanırdım. En şaşırtıcı doğru tahminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...