Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım yoldaşım benim.... Ben de yukarılara çıkacağım hedefim bu... En azından @Dosi yi geçeceğim... :A
Herkesin derdi ben :A
Senle evet savaşımız daha büyük :A bakalım hangimiz kazanacağız :A şuan @Maskeli Fedai bir adım gerinde hedefim olarak :A sana daha fazla bilenmiş sayılırım yani :A

ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten :A @bazinga

Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı :A
Bu saatten sonra dönmez.
------

Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun :A
Etiket isteriz..

hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir :A

SABAR üyelerine o apoleti getireceğim.. :A Yoldaşlarım için yarışıyorum.. @MasacRE @Sherlock @MEnes
Dosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski

@Sherlock u ekleyemiyoruz buraya. Üşengeç herif, girip iki tahmin bile yapmıyor çünkü :A

Dosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski

@Sherlock u ekleyemiyoruz buraya. Üşengeç herif, girip iki tahmin bile yapmıyor çünkü :A
@Tolstoyevski mi 😱 senden başka onu sizden sayan yok ama :bilmem:

Maskeli zirve görünce havalandı, neler demediki. O lafları ederken ben 20'lerde idim. Şimdi ensesindeyim :A

Peki benim şampiyon olmam neden istenmiyor Dosi hanım...
Sen arada kaynadın diyelim :A :A
Maskeli hava attığı için, MEnes'te 1 puan ile etiketi elimden aldı diye :A
Senin şampiyonluk ile Maskeli kendine pay biçer. O yüzden sende geride dur :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...