BİLİYORDUMGönlümdeki şampiyon adayı sensin
BİLİYORDUMGönlümdeki şampiyon adayı sensin
@MEnes @Maskeli Fedai sizin yüzünüzden Dosi hanım bana da cephe aldı...
Ha kütük dostum şampiyon olmuş ha ben hiç fark etmez..Takım ruhu olmak bunu gerektirir
Aldım.@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artık
Dünya Kupası'na az kaldı. Onu da kazanırsın inşallah.
1. Sen olacaksan gerek yok
Yakında söküp alacağım şuankini senden
O kadar tahmin yapıyoruz bunu hak ediyorum..
ASLA..
Aynen, bir tek sen hakediyorsun
GÖRECEĞİZ...
Polat Alemdar modunu açarım..
Benle uğraşmanın sonucunda o yakındayı bir kaç saat içinde halettim 😎 @Tolstoyevski @MasacRE @MEnes@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artık
Canım yoldaşlarım ben sizi satar mıyım hiç
Güzeeeel, daha fazla gaza getir beni ki FUTURE ENES modumu açayım...Herkesin derdi ben
Senle evet savaşımız daha büyük bakalım hangimiz kazanacağız şuan @Maskeli Fedai bir adım gerinde hedefim olarak sana daha fazla bilenmiş sayılırım yani
Her zamanki işleri şaşırmadık... @Sherlock @MasacRE
@Maskeli Fedai 'de beni gaza getirdi diye 17 sıra yükseldim
Sen de beni gaza getirdin, ben de sağlam bir yükseliş yaşayacağım...@Maskeli Fedai 'de beni gaza getirdi diye 17 sıra yükseldim
(Yaşamadı, daha da geriledi)Sen de beni gaza getirdin, ben de sağlam bir yükseliş yaşayacağım...
ADAM… SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN…
Ben tüm üşengeçliğim ile canım yoldaşlarımı destekleme kararı aldım, Derin SABAR’ı organize ederek misyonumu gerçekleştiriyorum… @MEnesDosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski
@Sherlock u ekleyemiyoruz buraya. Üşengeç herif, girip iki tahmin bile yapmıyor çünkü
Hayrola, ne bu şiddet , bu celal ?@12.Adam biraz daha etiketi ile hava atıyor ama @Maskeli Fedai 'den öncesinden kopardık beter olsun.
@12.Adam sende yavaştan vedalaş
Zaman aşımı. Şiddet ile alaka yokHayrola, ne bu şiddet , bu celal ?
Dava düşeli çok oldu.Zaman aşımı. Şiddet ile alaka yok
Maskeli'ye hesabı kestim. Sen normal seyirde kaybedersin etiketiDava düşeli çok oldu.
Yapma kıyma bana etiketi kaybedersem eline ne geçecek?Maskeli'ye hesabı kestim. Sen normal seyirde kaybedersin etiketi
Seni ele vermedim zaten. Artık seni nezaman farkederlerseYapma kıyma bana etiketi kaybedersem eline ne geçecek?
Beni etiketledin nasıl ele vermemiş oluyorsun?Seni ele vermedim zaten. Artık seni nezaman farkederlerse