@MEnes @Maskeli Fedai sizin yüzünüzden Dosi hanım bana da cephe aldı...
Ha kütük dostum şampiyon olmuş ha ben hiç fark etmez..Takım ruhu olmak bunu gerektirir![]()
Aldım.@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artık![]()
Dünya Kupası'na az kaldı. Onu da kazanırsın inşallah.
1. Sen olacaksan gerek yok
Yakında söküp alacağım şuankini senden![]()
O kadar tahmin yapıyoruz bunu hak ediyorum..
ASLA..
Aynen, bir tek sen hakediyorsun
GÖRECEĞİZ...
Polat Alemdar modunu açarım..
Benle uğraşmanın sonucunda o yakındayı bir kaç saat içinde halettim 😎 @Tolstoyevski @MasacRE @MEnes@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artık![]()
Canım yoldaşlarım ben sizi satar mıyım hiç
Güzeeeel, daha fazla gaza getir beni ki FUTURE ENES modumu açayım...Herkesin derdi ben
Senle evet savaşımız daha büyükbakalım hangimiz kazanacağız
şuan @Maskeli Fedai bir adım gerinde hedefim olarak
sana daha fazla bilenmiş sayılırım yani
![]()
Her zamanki işleri şaşırmadık... @Sherlock @MasacRE
@Maskeli Fedai 'de beni gaza getirdi diye 17 sıra yükseldim
Sen de beni gaza getirdin, ben de sağlam bir yükseliş yaşayacağım...@Maskeli Fedai 'de beni gaza getirdi diye 17 sıra yükseldim![]()
(Yaşamadı, daha da geriledi)Sen de beni gaza getirdin, ben de sağlam bir yükseliş yaşayacağım...![]()
ADAM… SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN…
Ben tüm üşengeçliğim ile canım yoldaşlarımı destekleme kararı aldım, Derin SABAR’ı organize ederek misyonumu gerçekleştiriyorum…Dosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski
@Sherlock u ekleyemiyoruz buraya. Üşengeç herif, girip iki tahmin bile yapmıyor çünkü![]()
Hayrola, ne bu şiddet , bu celal ?@12.Adam biraz daha etiketi ile hava atıyor ama @Maskeli Fedai 'den öncesinden kopardıkbeter olsun.
@12.Adam sende yavaştan vedalaş![]()
Zaman aşımı. Şiddet ile alaka yokHayrola, ne bu şiddet , bu celal ?![]()
Dava düşeli çok oldu.Zaman aşımı. Şiddet ile alaka yok![]()
Maskeli'ye hesabı kestim. Sen normal seyirde kaybedersin etiketiDava düşeli çok oldu.![]()
Yapma kıyma banaMaskeli'ye hesabı kestim. Sen normal seyirde kaybedersin etiketi![]()
Seni ele vermedim zaten. Artık seni nezaman farkederlerseYapma kıyma banaetiketi kaybedersem eline ne geçecek?
Beni etiketledin nasıl ele vermemiş oluyorsun?Seni ele vermedim zaten. Artık seni nezaman farkederlerse![]()